Daca te vad asa mogirjit si ca nu le zici nimica asa o sa faca in continuare, cind mai dau in tine da si tu inapoi cu pumni fa tot posibilul sa i poti bate dai si la oo daca e necesar sau spui parintilor sau dirigintei
Sincer sa fiu, cred ca in afara de a te opune ca sa vada ca nu esti persoana de care trebuie sa isi bata joc, nu este alta cale, sau ii suporti ceea ce e greu. Si eu am fost batjocorit si nu faceam nimic, mai ales in generala. La liceu in clasa a 10-a nu am mai suportat si m-am luat la gura cu cativa colegi care tot "glumeau cu mine" si gata, m-au lasat in pace. Acuma chestia este ca tu te-ai maturizat mai repede decat colegii tai, o sa vezi ca si la liceu pe a 9-a nu o sa fie usor. Trebe sa fi tare e o perioada prin care trece orice persoana.
Uneori, sau de ce le mai multe ori, cel care merge la dirignte/director e considerat paracios, si va avea mult mai mult de tras dupa. Incearca sa vorbesti cu ei si spune-le sa te lase in pace, ca tu nu ai treaba cu ei.
Buna.Vorbeste cu parinti si cu dirigintele si daca nu se rezolva cu directorul.Bafta
In fiecare clasa sunt asemenea ''oameni''.Am patit si eu odata si na din proprie experienta iti spun(la mine era doar cu jigniri) Se spune ca nu e bine sa raspunzi cu aceeasi moneda si nici sa fi la fel ca ei. Incearca sa le explici frumos, spune-le cat de mult de deranjeaza, roaga-i sa inceteze, spune-le exact ce simti.In caz ca acestia nu-si schimba comportamentul si tu nu ai cum sa te iei de ei fiindca esti doar unul singur, spune-i mamei sau tatalui tau pe cat de discret se poate sa rezolve problema.Tu nu esti cobaiul lor si nici nu esti dispus sa suporti toate gesturile lor animalice sa le spunem asa. Incearca sa-i eviti pe cat posibil si vorbeste cu un adult... doar asa poti rezolva situatia daca acestia nu inteleg de vorba buna.:d Sper ca ti-am fost de folos.
OPUNE-TE! Arata-le ca nu esti bataia lor de joc si pune piciorul in prag. Cu dirigintele sau cu parintii nu o sa rezolvi nimic; este posibil sa se inrautateasca treaba. Ori te iei si tu in gura cu ei, sa vada ca esti increzator si ca ai si tu tupeu; ori mai iei 2-3 amici si le rupi capu'. Cam astea sunt solutiile, de vorba buna nu stiu specimenele astea.
minnie91 întreabă: