De certat oricum cred ca te va certa, dar te-ar certa mai putin daca i-ai spune chiar tu si nu s-ar face de rusine la sedinta, ca ar sti cum sa reactioneze, nu ar lua-o prin surprindere vestea.
Buna. Mai bine spune-i tu acum, altfel când se va duce la școala o sa fie pusă intr-o situație jenanta. Stai linistit/a, nu e un capăt de lume, toți am trecut prin asta.
Sa-ti spun ceva.Nu cred ca exista elev care sa fi luat cel putin o nota mica. Face parte din viata de elev.
Spui ca a fost o intamplare si promiti sa indrepti nota cat mai curand.E BINE sa afle de la tine.Hai,chiar asa de grav!
Eu in locul tau nu i-as spune, exista o posibilitate (mica) sa nu afle de la sedinta. De exemplu daca se discuta o problema mai importanta si nu au timp sa se uite la notele fiecarui elev in parte. Dar daca te intreaba ceva de genul: "So... ar trebui sa stiu ceva inainte sa ma duc la sedinta?", ar fi o idee buna sa o pregatesti sufleteste. Sa ii zici ceva de genul: "Nu pune intrebari la care nu vrei sa afli raspunsul"
Am fost in aceeasi situatie ca tn.La sedinta mama a aflat notele mele si s-a suparat mai rau.Mai bine spune-i de acasa
Pai mai stai pe fb si mai joaca jocuri ca tot o sa ai boabe din astea. La mai multe iti doresc! Mi-e mila de mama ta!
Nasol mai pe intelesul tau insa ii vei promite ca vei invata din rasputeri si te va intelege pentru parinti copiii lor inseamna totul chiar de sunt lenesi