| Axel22 a întrebat:

Nu mai suport pe nimeni! Vreau sa ma sinucid pentru ca fratele meu mai mic, un mucos de 8 ani se crede mai sus decat mine, si face figuri daca nu ii dau ce vrea, si i-am dat o bataie dar nu e de ajuns, mi-a rupt o haina si da cu lucruri tot timpul cand e nervos, dar mai ales cu mine, mie mi-e rusine de vecini ca striga ca bou7lo fratemiu si se ia la bataie cu mine, eu nu-s unu din prietenii lui cu care se comporta cu7m vrea, si parintii mereu cand vorbesc la plural de mine si de fratemiu ca ne certam mereu mie imi spun de parca eu as fi vinovat de toate lucrurile ma gandesc sa plec si sa ma sinucid sau plec pur si simplu ca mi-e rusine de vecini si m-am saturat ca un mucos de 8 ani sa imi faca figuri, ce sa fac? Sa nu-mi spuneti sa discut cu el ca pentru mine el ii un ****. Mereu in gandul meu stiam ca nu ma iubeste nimeni si sunt un nimeni oriunde merg crying(( Si tot ma gandesc de ce dracu m-a dat Hristos pe pamant daca sunt un nimeni? Si cateodata ma rog sa ma loveasca primul masina de pe strada ca nu mai fiu o povara pe toata lumea.

Ce sa fac, ca nu mai suport?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda. M-am simtit la fel ca tine... Si fratemiu mai mare face exact la fel, si parintii dau vina pe mine pentru orice, si nimeni nu ma iubeste, nimanui nu ii pasa de mine, si mereu sunt o povara pentru toata lumea. Vroiam sa ma sinucid, ba chiar am scris si un bilet de ramas bun, dar... Asta simteam in trecutwinking Stiu un remediu pentru asta happy. Daca gasesti ceva pentru care cu adevarat traiesti, poti face macar o singura persoana fericita. Colegii de la scoala, ai si tu prieteni pe acolo nu? Adica doar nu toata lumea te ignora. Eu ma simteam mereu singur, dar de fapt, mereu a fost cineva cu mine. Nu eu ii protejam pe ei, ci ei pe mine. Gandeste-te la asta. Eu mi-am gasit scopul in viata, am gasit lucrul pentru care inca traiesc, am realizat ca prostia mea, poate salva pote chiar viata persoanei aleia. Chiar daca intr-un final le fac rau incontinuu tuturor, eu m-am concentrat doar pe un singur lucru: Fericirea persoanei iubite. Niciodata nu merita sa te sinucizi, chiar daca cateodata te simti asa. Cand vrei sa te sinucizi, gandeste-te la asta: Traieste pentru oamenii care te iubesc cu adevarat. Nu exista sa nu fie nimeni. Poate ca a murit, dar el/ea, inca mai traiesc in tine. Rudele mereu se iubesc, chiar daca le urasti. De exemplu tatal meu. Este mereu enervant, imi tine predici, si tot restul. Il urasc, pentru mine e ca si mort. Dar este ruda mea. Asta e singurul lucru pentru care il iubesc. Frate, uite ce zic eu sa faci: Lasa balta toate chestiile astea. Ia vointa tuturor persoanelor care te iubesc, si devino mai puternic. Nu te lasa infrant. Chiar daca cazi de 999 de ori, conteaza ca te-ai ridicat de 1000 de ori. Nu te lasa niciodata batut. chiar daca toata lumea iti zice sa taci, iar tu vrei sa zici ceva, spune-o! Nu ezita sa arati ce gandesti. Dar nu exagera in privinta asta, pentru ca s-ar putea sa regreti. Dar, Gandeste-te putin. Doar putin. Dupa ce realizezi toate astea, iti vei da seama ca mereu ai avut cel putin o persoana langa tine. Ai incredere in mine, si fa ce iti spun happy. Si eu am fost exact ca tine, stiu prin ce treci, deci stiu ce e de facutwinking. Oh, apropo. Dumnezeu a dat viata tuturor, deoarece, fiecare are un scop in viata, chiar daca nu ti l-ai gasit inca. Eu l-am gasit. Mi-am gasit adevaratii prieteni. Am gasit motivul pentru care traiesc, pentru care m-am nascut, si pentru care nu sunt mort in acest moment. Nu as putea muri, nici daca as fi ucis. Gandeste-te la astawinking Fiecare are un scop in viata, chiar daca inca nu si l-a gasit happy. La fel si cu talentul. Eu inca nu am niciun talent, dar sunt sigur ca am sa il descopar pana la urma happy. Iti urez multa bafta!winking

16 răspunsuri:
| Boss_Edy_1990 a răspuns:

Pai sincer esti intr-un stadiu cam prost, ar trebui sa te calmezi si sa il lasi pe fractu in pace, poate daca nu ii mai dai atentie, si parintii tai or sa vada acest lucru, ca eu nu prea cred ca un baiat de 8 ani are ce sa iti faca..., vezi cum faci, sa te sinucizi/sa pleci de acasa nu e cea mai buna varianta, ai grija ce faci...

| adrybubuok a răspuns:

Ia-ti gandu de la sinucidere. ii arati mamei tale haina care te-a rupt-o sau o chemi in mojlocul unei certi de ale tale cu fratele tau. si daca etsi asa de incarcat. du-te undeva in vacanta. sau chiar daca nu mai suporti si iti vin ganduri rele la un psiholog. nu este o rusine s ate duci la psiholog.

| ThePoet a răspuns:

Ma nici nu stiu cum sa incep. Exagerezi din cauza nervilor si nu vezi mai departe de 3 pasi. Cum **** mea sa te sinucizi pentru un pustan de 8 ani care n-are cum sa gandeasca inca faptul ca actiunile lui sunt prostesti? Frate, nici o persoana nu merita sa iti iei viata pentru ea, nici daca persoana aia ii poate chiar cineva la care ti. Nu te desconsidera sau subestima, ca nu tu esti problema ci el. Din punctul meu de vedere ori trebuie batut pana la sange ori omorat direct, dar nu m-as da deoparte din fata unui mucos. Ori ii impui respect ori pleci dracului sau ameninti ca pleci de acasa ca sa ia ai tai atitudine cu privire la asta. Dar la ce **** mea sa te sinucizi? E ridicol. Iti place mai mult sa mori ca un las cand poti sa lupti si sa castigi?

| Axel22 explică (pentru Boss_Edy_1990):

Da fratele meu e un mucos de 8 ani dar mereu primeste ce vrea, si la mine pe cap se explica toate, desi ne-am certat amandoi, cand vin acasa parintii deja stiu ca toata o sa mi le fu*a mie in cap!

| RosyInferno a răspuns:

Prima data, calmeaza-telaughing Apoi, cand vezi ca mai face vreo traznaie, prima data cheama-ti parintii; daca nu, pocneste-l (nu tare) si daca vezi ca ar vrea sa arunce cu ceva peste tine da-i peste mana sau pur si simplu ia-l de mana pentru a-l oprii. Apoi spune-i pe un ton serios, dar nu foarte amenintator ca pana la urma el este un pustan si ca tu esti fratele sau mai mare. Si apoi. pai incearca astea si daca se mai intampla ceva. anunta-ma daca vrei. Dar sa te sinucizi din asa ceva. crezi ca merita sa traiesti o eternitate in agonie dintr-un motiv ca asta? Mai asteapta sa vezi ce se intampla.

| Boss_Edy_1990 a răspuns (pentru Axel22):

Frate,nu te cunosc,nu stiu cine esti,sincer doresc sa te ajut,dar nu am cum...,eu atat iti zic,ia-ti gandul de la sinucidere, ca nu e cea mai buna varianta..., multi aleg calea asta, gandeste-te ca intr-o zi vei scapa de el, altceva nu pot sa spun.

| LittleShyDevil a răspuns:

Buna! Sa te rogi sa nu dai de mine pe strada ca iti bag eu mintile in cap. Altii trec prin lucruri si dureri pe care tu nici macar nu le poti imagina si nu renunta, lupta ca sa traiasca chiar daca mai au o zi de trait o traiesc cum pot ei mai bine chiar si in durere. In loc sa te rogi ca toate lucrurile sa se rezolve tu iti doresti moartea? Serios? Revino la realitate este cruda, dar nici sa iti iei zilele. Daca te sinucizi crezi ca iti va fi bine? Nu, atunci va incepe infernul adevarat pentru tine. Crede-ma oricarui parinte ii pasa de copii lui, faza este ca ii tin parte lui ca-i mai mic, mai rasfatat sa zic asa, dar asta nu inseamna ca pe tine nu te iubesc la fel sau cine stie poate chiar mai mult fara sa iti dai seama. Si acum tu stai sa asculti de gura vecinilor, fiecare cu treaba lui, nu trebuie sa iti fie rusine, hai sa fim seriosi. Daca tot ziceai de Iisus, da? Ne-a trimis pe fiecare pe pamant cu un scop, nimic nu-i intamplator, El nu ti-a dat viata ca tu sa o iei ci sa o traiesti, esti tanar, cati ani ai 12, 13, 14? Vorbeste tu cu parintii tai, calm si numai voi fara fratele tau si explica, te vor intelege, dar nu fa acest pas pueril din cauza ca nu mai suporti...Ma repet altii trec prin lucruri mult mai grave si se tin de viata, tu le ai pe toate, asta este doar o incercare pe care tu trebuie sa o treci, dar nu prin sinucidere. Ai grija de tine! Gandeste! O zi buna! happy

| Axel22 explică (pentru ThePoet):

Ce dracu sa castig? Toata umea vede ce fac eu rau, dar ce face boul ala mic niciodata, cand faceam o greseala mi se spunea ca nu-s bun de nimic si euram injurat, chiar de familie, ce mai am de castigat? In schimb daca mor nu am nici de pierdut dar nici de castigat. In momentul de fata nu cred ca mai exista un castig.

| ThePoet a răspuns (pentru Axel22):

Daca vorbesti asa atunci nu inteleg pentru ce ai mai pus intrebarea, ca oricum nu accepti niciun sfat. Din punctul meu de vedere esti prea trist ca sa poti sa vezi cat de mult gresesti. Daca tu crezi ca asta e solutia atunci sinucide-te in **** mea. Lasa in urma lacrimi daca asta crezi ca e ok. Poate exista persoane carora le pasa de tine, iar noi astia care am incercat sa te ajutam ne-am irosit si noi timpul de pomana.

| vangaelis a răspuns:

Ignora-l mai doar e un pusti., esti tu unic in felul tau, nu se merita sa te framanti.

| NoLimitz a răspuns:

Niciodata sa nu gandesti astfel. Dumnezeu ti-a dat o viata, o familie. Cat despre fratele tau, trebuie sa porti o discutie cu el, sa il intrebi ce nu-i convine si chestii din astea. Parintii tai ii iau partea pentru. ca e mai mic. Am si eu o sora de 9 ani. Ne intelegem bine, dar cateodata ne certam si noi, ca fratii, e ceva normal. Dumnezeu te-a dat pe lume cu un motiv, acela doar El il stie. Si eu pateam la fel, ma gandeam ca mai bine ma sinucid sau ceva de genul... insa mi-am dat seama ca familia nu o poti schimba. Poate parintii tai n-au avut prea mult timp sa-l invete pe fratele tau cum sa se comporte... nu stiu. da' tu trebuie sa-i ajuti. sa fi un exemplu pentru. fratele tau, sa-l ajuti sa isi dea seama cu ce greseste. Cam atat am avut de spus, nu prea am mai avut idei laughing. Scuze pentru. greselile gramaticale da' m-am cam grabit laughing Nu uita. cu bataia nu rezolvi nimic. Succes!

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Tu-ti dai seama ce prostii indrugi acolo? Cum sa te sinucizi din cauza unui tanc de 8 ani? laughing Esti patetic, meriti sa te sinuzici.Dar acum depinde si de cati ani ai tu. Daca ai mai putin de 12, maxim 13 ani, atunci ar fi trebuit sa fiu mai indulgent, scuze.

| dodicuta a răspuns:

Daca te omori nu te alegi cu nimic.Cred ca singura ta sansa ca sa iti revii e sa ii fi sef.Credema, ma pricep sa fac planuri si tu sa iesi invingator, dar trebuie sa imi zici varsta ta si mai multe despre fratele tau.

| RoXynuta a răspuns:

Pai ai putea sa vb cu parintii tai si sa le spui ca tie nu iti place ca tot timpul tu raspunzi pentru greselile fratelui tau.Sinuciderea nu e o solutie,si cred ca ar trebui sa vb si cu fratele tau si sa ii spui tot ce te deranjeaza la el,dar pe un ton calm, fara injurii, chiar daca este enervant, poate de la asta pleaca toate certurile voastre, ca incepeti sa va rastiti unul la altul.Mult noroc!winking

| Sebastian98 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate.

Răspuns utilizator avertizat