| lollipopsweety a întrebat:

Sall, acum 4 zile ai mei(mama si cu tata)s-au despartit oficial adica la tribunal dar ei nu mai sunt de 3 ani impreuna si eu am ramas cu mama si fratele meu cu tata si nujj ce sa fac sa tin legatura cu tata sau nu si va zic si de ce nu as vrea sa tin legatura cu el. el a fost un om care nu i-a pasat de noi si adica a baut mult si inca bea mult si era adeptul vorbei ca bataia e rupta din rai (adica o incasam rau de tot)si ma gandesc ca nu va mai ave mult de trait(findca are nujj ce fel de boala la inima) si nujj ce sa fac niste sfaturi ar fi bune mercii funda

6 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Si daca o sa crape crezi cumva ca face ceva nenatural? O facem toti.

| harciog a răspuns:

Indiferent ce ai face, rezultatul e acelasi. Unii iti accepta gindirea, altii nu si de aici se pot dezvolta carti de detalii si se pierde astfel din vedere exact ce este mai important; trairile intense ale muribundului.

| katy a răspuns:

Oricum ar fi,orice s-ar intampla este tatal tau si te iubeste, chiar daca a decurs la acte de violenta fiind in stare de ebrietate. daca zici ca are si probleme de sanatate ar fi bine sa-l mai vizitezi din cand in cand, ca dupa ce ai sa-l pierzi o sa regreti ca nu ai fost alaturi de el

| anss23 a răspuns:

Eu zic sa mai pastrezi legatura.In sensul ca sa nu te departezi nici prea tare de el, nu-l abandona.Mai poti vorbi cu el la telefon si poti chiar sa-l vizitezi in timpul sarbatorilor sau cand e ziua de nastere a lui sau a ta.Nu stii niciodata, poate divortul l-a mai schimbat si vrea sa-si indrepte relatia cu voi, deci nu-l respinge complet.

| Ediiii a răspuns:

Sfatul meu este sa pastrezi legatura cu el chiar daca in opinia ta ti-ai calca pe principi si demnitate! Stiu destul de bine ce inseamna povestea ta! Oricat de nenorocit a fost cu tine demonstreaza`i ca esti mai cu capu pe umeri decat el si te gandesti la el chiar daca el nu gandea cand te lovea! In sufletul lui te iubeste dar probabil asa-i firea lui! Nu`l uita, macar cat mai traieste!

| eu_8723 a răspuns:

Buna, treci printr`o perioada naspa, tu esti un copil, eu cred ca ar fi bine sa vorbesti cu el, totusi e tatal tau, si te-a iubit, oricat de rau ar fi fost... spune-i ce simti si spune-i ca te doare...totusi o sa inteleaga orice om are sentimentestraight face BAFTA!