| DenniDen a întrebat:

Sall all...
am si eu o problema cu prietenele mele.cand sunt la scoala ma baga in seama si stau cu mine. dar in timpul liber nimeni nu ma mai baga in seamasad si ele zic ca nu se suporta si ca nu vor sa sstea una cu cealalta deloc. dar stau una cu cealalta non stop.si eu cred ca le enervez si ca nu ma suporta

Ce ziceti sa nu ma mai bag in seama deloc cu ele? va roog fara rasp retardate
scuze de categorie nu stiam ce sa pun...

Răspuns Câştigător
| DeyYyUu a răspuns:

Mmmh ori lei facut uh cv sau au aflat de la alt cineva cv urat depre tine ori nu mai te suporta, sau saturat de tine daca la scoala de baga in seama intrebale la scoala ce au cu tine si dc nu mai te baga in sema nu stiu ce sa zic ca eu is baiat funda?

8 răspunsuri:
| anytzyka09 a răspuns:

Hei deny,si mie mi s-a intamplat, cel mai bine e sa nu vorbesti cu ele o perioada de timpt sa vezi ce se intampla, iar apoi una dintre ele isi va da seama ca a facut o greseala.La mine exact asa s-a intamplat.Dar sa ai grija, ca daca te va baga in seama una dintre ele nu trebuie sa ii spui de cealalta...winking
Sper ca ti-am fost de folos :*

| DenniDen explică:

Mersi macar ai incercat sa ma ajuti...nu le-am facut nimicasa se comporta ele cu mine si ma folosesc de m n din clasa 1.asa ca sadnu mai am ce zice

| DyAnnA2000 a răspuns:

Pai daca nu te suporta inseamna ca nu sunt prietene adevarate...mai bine nu le-ai baga in seama putin timp sa vezi ce fac(daca te baga sau nu in seama)... sper ca te-am ajutat :**

| Fineness a răspuns:

Din ce mi-ai spus tu aici, se intelege ca ele stau cu tine DOAR din interes si ca nu-ti sunt prietene adevarate.Asadar,nu-ti mai irosi timpul cu ele, deoarece nu merita.Cauta-ti alta prietena\prieteni in clasa, scoala, prin cartier etc.Bafta!

| positivity a răspuns:

Buna. =3
- Poate acele prietene ale tale, s-ar suparat pe tine. Sau, o fi un alt motiv; le-ai jignit cu ceva fara sa vrei, sau. nu stiu.

- Poate nu ti-au fost niciodata prietene. Doar, au profitat de prietenia ta.;-j Mai exact, poate au profitat de tine.
Am si eu prietene asa, deci stiu la ce te referi.
- Eu una, le-am lasat in voia sortii; sa faca ce vor ele, pe mine nu ma mai intereseaza. Mi-am gasit alte prietene, cu care ma inteleg mult mai bine, cu, care am cateva lucruri in comun.

- Eu ti-as spune, sa nu le mai bagi in seama. Daca vor sa vorbeasca cu tine, vorbiti, daca nu, nu.;|

- Mie mi se pare, ca acele prietene ale tale, mai sunt si mincinoase in acelasi timp. Tie iti zic ca nu se suporta, cand ele de fapt stau ore in sir una langa alta, barfind, sau cine stie ce fac ele.

- Nu stiu ce sa-ti mai spun. Pana la urma vei rezolva tu cumva. Gaseste-ti alte prietene, mai bune. Cu care sa ai ceva in comun, sa va simtiti bine cand stati una langa alta.winking

Pa, pa.

| nickolll a răspuns:

Cred ca mai bine nu le bagi in seama o vreme.la scoala.si vezi daca te baga ele sau nu.

| DenniDen explică:

Mie imi este destul de greu sa stu departe de ele pentru ca eu tin la ele.dar din ce mi-ati spus ar fi sg solutie sa nu le mai bag in seama si sa imi gasesc alte prietenehappy

| anytzyka09 a răspuns (pentru DenniDen):

Stiu exact cum este :X