anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sallhappy
*Deci...baietii...Atunci cand va place o fata, ce faceti pentru a va apropia si mai mult de ea? Ii spuneti direct daca va place de ea sau ce metode folositi?
Funda :X pentru cel mai bun raspuns.:X

Răspuns Câştigător
| Amidepsi a răspuns:

Pai eu nu sunt baiat,dar sunt fata deci probabil stiu mai bine ce le place fetelor.e destul de usor a intelegi o fata, trebuie doar sa fi atent la ce face si ce spune, multe suntem fane a subtilitatilor. daca vrei sa te cuplezi cu o fata trebuie sa-i devii mai intai amic.regula cu"daca intri in zona amicitiei nu mai scapi"se aplica doar pentru relatiile de lunga durata. exceptand cazul in care e indragostita sau se recupereaza dupa altcineva, o fata este in general deschisa oportunitatilor.da, poti sa ii spui ca o placi dar asigura-te ca sunteti singuri cand o faci.nu fi prea repezit si nu incerca sa o influentezi cu intrebari repetate in acelasi moment.las-o sa "digere" situatia. daca te refuza,fi atent la motive si nu renunta la prietenia cu ea, se poate intoarce in favoarea ta.
P.S.:nu mai spune nimanui ca am spus asta, comportamentul fetelor ar trebui sa fie un mister.si desigur asta nu se aplica pentru toate fetele(exista exceptii, ca pentru toate regulile)
oricum, bafta!

7 răspunsuri:
| NesCafe a răspuns:

Mie cand imi place de o fata astept sa intre pe mess. dupa aceea ii fac niste semne gen :X :* si dupa aia o intreb daca ma place si gata

Răspuns utilizator avertizat
| iulianpuscasu a răspuns:

Da ii spun dupa ce vb cu ea o ora doua si pana se deschide si ea adica sa iti spuna orice...vb lucruri din ce in ce mai intime si ii spui

| AlcolicSmile123 a răspuns:

Pai o imviti undeva si atunc ii zici ca o placi mult... daca are iubit e cam complicat sau o intrebi ce parerii are despre tine si cand te intreaba si pe tine ii zici ca o placi...

| Fiuryan a răspuns:

O inviti undeva...de acolo totul vine de la sine.

| nic_7227 a răspuns:

Spune cea ce te doare la timpul potrivit nu ezita caci viata e scurta si trebuie so traesti.

| SuMMerTime_8393 a răspuns:

Stiu cum au actionat pana acum baietii cu mine... big grin. Trebuie sa stai mult de povesti cu fata. O atingere poate face minuni... Adica, o iei usor in brate sau ceva de genu. Pana deveniti mai familiari. Si pe messenger poti continua Flirt'ul. Succes!hee hee