| Artemisss a întrebat:

Deci incep : Tata vrea sa imi adopte un frate sau o sora mai mare, ca sa nu ma mai simt singura cand este el plecat ( din cauza slujbei calatoreste mult dintr-o tara in alta). A spus ca peste cateva zile, cand vine el acasa, vom merge la un orfelinat, ca sa gasim sora sau fratele perfect. Problema e urmatoarea : a spus ca eu trebuie sa ma gandesc ce vreau, sora sau frate, iar eu nu ma pot hotara. Daca ati fi in locul meu, ce ati alege? si de ce?
dau funda happy (si scuze daca, categoria este gresita, sunt noua, nu ma pricep tongue )

7 răspunsuri:
| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Buna
As spune sa iti alegi o sora
Deoarece o sa va impacati de minune stii tu baieti, haine etc te mai ajuta la curateni.Bafta la ales;*

| Artemisss explică (pentru AlCoLiKdEnIsA):

Mersi happy

| Dismally a răspuns:

Nu merge chiar asa, sa te duci la orfelinat si sa alegi un copil care iti place mai mult happy Este foarte dificil de adoptat un copil in Romania, ai sa vezi.

| Fatamuntilor a răspuns:

In general se alege o familie pentru un copil si nu invers.
Adoptiile in Romanie se face foarte greu. Dureaza si doi ani.Nu cred ca conteaza prea mult sexul coplilui.Ai putea alege o sora si daca se poate de varste apropiate.
Cum spuneam adoptiile se fac greu, dar mai exista o sansa. Poti merge cu tatal tau la un centru de plasament. Acolo daca indepliniti conditiile tatal tau va primi un copil il plasament.E mult mai usor pana copilul va fi adaoptat

| cosmin1211 a răspuns:

Esti naspa. Cum poti sa te gandesti macar sa mergi la un orfelinat si sa alegi un om in functie de care e mai dragalas si etc. Fetito, tu nu iti cumperi catel aici, ai macar putin respect pentru oamenii astia.

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns (pentru Artemisss):

Cp;*

| RubyDonnahue a răspuns (pentru cosmin1211):

Omule, fata asta e o copila, ce ii spui ei din astea? Ea vrea o sora (ca orice alta fata) frumoasa. Crezi ca la varsta ei 12-15 ani se gandeste ea la din astea? Te rog sa te gandesti de doua ori inainte de a scrie/spune ceva! Este adevarat ce ai spus tu, dar nu cred ca ar trebui sa ii spui asa ceva unei copile si nici nu cred ca era nevoie sa ii spui ca e "naspa"