| Habsen a întrebat:

Imiplace de o fata dar habar nu am cum sa ii spun asta...este cu mine in clasasi in fiecare zii am ocazia sa spun dar nu stiu cum straight face. Imi dati niste sfaturi va rog?

Funda!big grin

Răspuns Câştigător
| Diana99Dia a răspuns:

Iti dau o idee...nu stiu daca s-ar putea sa mearga sau nu dar totusi ar fi o idee buna.Iti propun sa nu ii spui tu ca o placi pentru ca s-ar putea sa iti franga inima. Vorbeste cu o prietena de-a ei si spune-i sa o intrebe ce crede despre tine iar atunci daca consideri ca are pareri destul de bune poti sa ii spui.Ar fi o idee...Nu o lasa sa creada ca iti place de ea pentru ca o safaca figuri pe langa tine. Sper ca te-am ajutatwinking

5 răspunsuri:
| DeKoniec a răspuns:

Du-te la ea, intr-o pauza apuco de o mana si spune-i doar intre 4 ochii ce simti pentru ea. Cam atat, de aici am baza in tine ca te vei descurca. Bafta!

| Ioanaasdfghjkl a răspuns:

Păi, dacă aveți prieteni comuni, poți să le spui prietenilor tăi ( și a ei ) să vă jucați un joc de Adevăr și Provocare. Îi spui unui amic de-al tău să te provoace să spui de cine îți place. Atunci, este liniște și toți sunt curioși să afle. Dar dacă nu crezi că e bine așa, pune o prietenă de-a ei să întrebe ce părere are despre tine. Sau totuși, eu zic să-ți faci curaj și să îi spui în față c:.

| IntoTheShadows a răspuns:

Buna! Pai desigur, poti sa rogi o fata sa ii ceara parerea despre tine...sau ai putea sa ii arati ca o placi (acum depinde si ce gen de fata este).Sau daca ai printre colege o fata care iti este prietena destul de buna, poti sa o rogi pe ea sa puna niste cuvinte bune sau sa ii spuna ca o placi.Si da, la sfarsit te sfatuiesc sa ii spui personal.Sigur te va crede. Sper sa reusesti sa ii spui ce simti.Succes!

| Saratzzelu a răspuns:

Asculta la mine: si aveam aceeasi problema is pana la urma tot i-am spus doar ca nu e reciproc big grin... Un sfat bun: FII TU INSATI! and Just Smilewinking

| Elyyyeeeeee a răspuns:

Ar trebui sa-i spui ca o placi pana nu va fi prea tarziu, ia-ti inima in dinti.Sau ai putea sa ii scrii intr-un biletel.