| GLA a întrebat:

Salut, ati patit macar 1 data in viata sa va placa de o fata, sa va simtiti bine alaturi de ea, sa aveti ceva in comun, sa fiti hipnotizati de frumusetea ei dar sa fie un obstacol in cale? Eu am patit in seara asta dar obstacolul? E gravida cu altul si ala nu mai e cu ea. O cunosc mai de mult timp dar cand era ea singura, eram eu cuplat si cand eram eu singur era ea cuplata. Nu stiu daca as fi in stare sa fac asa ceva, sa o iau in situatia asta, sa cresc copilul altuia. Voi ce ati face?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

"sa va placa de o fata, sa va simtiti bine alaturi de ea (...) dar sa fie un obstacol in cale?"
Da, de multe ori.
In situatia ta, eu as continua relatia cu oarecare limite. Copilul ala nu e responsabilitatea ta, retine asta. Concentreaza-te doar pe tipa. Daca reuseste sa te pastreze fara sa te amestece in treaba cu copilul, bine. Daca nu, inseamna ca vrea doar un fraier care sa o ajute.
Repet, copilul ala nu este problema ta.
Oricum te va afecta, mare parte a relatiei fiind eclipsata de nasterea copilului, ingrijirea lui 24/24 si asa mai departe. Dar tu nu esti inca partenerul de viata al femeii, sa fim seriosi. Acum mai putin de 9 luni o facea neprotejat cu altul.
3-4 intalniri nu te obliga sa-i adopti puradelul.
Ai nevoie de minim un an de "lapte si miere" cu ma-sa, ca sa fii sigur ca merita sa te bagi in familia ei.
Nu trebuie sa o iei din mila.
Eroul de moment e fraierul de mai tarziu, mai ales cand Cenusareasa a impartit "momente" cu altii.

7 răspunsuri:
| 1997onur a răspuns:

O iubești cu adevarat?

daca o iubești cu adevarat nu există niciun obstacol nu are nicio vina acel copiil ca este de la altcineva daca iubești cu adevarat iubești cu adevarat.

| mgtow a răspuns:

La 12 cand putulica mea putea sa aiba contact cu vaginul uneia de 16. ce prost am fost ca nu am profitat ocazia, prezervativul lipsea

| Frank51 a răspuns:

Eu personal n-aș putea.
Acum e rândul tău să te gândești dacă ai putea.

Bula
| Bula a răspuns:

Nu ai fi nici primul, nici ultimul care creste un copil a altuia (din diferite motive).
Daca fata merita s-o tii alaturi de tine "pe viata", atunci ia-o!
Daca nu, atunci este doar o aventura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm, nu stiu ce sa zic, amice, dat fiind ca n-am trecut prin asta până acum, iubitele pe care le-am avut au fost cu mine fara sa fie vreun obstacol in cale.

Daca esti dispus sa cresti copilul altuia si crezi ca te vei atasa de el si ii vei face față, atunci accept-o cu un copil. Daca tu crezi ca vei putea fi un tata bun atunci incearca si vezi ce iese.

| literallythesamebruh a răspuns:

Da,am pățit. Obstacolul a fost cei 500 de km ce ne despărțeau. happy

| GLA explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Super raspuns, mi-a placut si mi-a dat de gandit mai bine, m ai scos din ceata ca sa zic asa, Mersi!