| Caddyi a întrebat:

A venit popa azi cu prostii si a intrat in camera mea si cica trebuia sa ii pup icoana si mana si i-am spus mamei mele ca nu fac asta ( si inainte sa vina ala si cand a venit ). Apoi popa se uita la mine si eu la laptop ca aveam treaba. Care a procedat corect? Eu sau mama? Mentionez ca eu nu cred in dumnezeu si alte prostii din astea dar ai mei cred.

211 răspunsuri:
| Generalul a răspuns:

Proasta crestere e din partea popalailor care se baga prin casele oamenilor la cersit, cu toate ca primesc bani si de la stat. Ai procedat foarte corect, superstitiile si credinta in zei nu isi mai au locul in secolul 21, intr-o societate civilizata. Daca mama ta vrea sa pupe cruci pline de bacterii si mainile nespalate ale unui burtos, treaba ei, felicitari pentru ca ai avut taria sa iti mentii pozitia, intr-un mod civilizat.

| gfghn a răspuns (pentru Generalul):

Ma bucur ca mai sunt oameni care judeca sanatos.Ai foarte mare dreptate.

| stefioctavia a răspuns (pentru Generalul):

Nu e nevoie sa vorbim urat despre preoti si nici despre parintii ei/lui. daca ei vor sa creada atunci lasa-i in pace

| Adredemesconf a răspuns (pentru Generalul):

Civilizat?! Pe bune?! Civilizat?! Să-ți intre cineva în casă și tu să stai cu ochii în laptop e dovada de proastă creștere și de nesimțire, indiferent de omul care intră!
Cât despre prima ta afirmație...ei bine, ea dovedește lipsa ta de respect.Eu am învățat de la mama că omul trebuie respectat, indiferent că ministru, profesor, preot sau om al străzii.Nu este adevarat ce spui tu.Îi bagi pe toți în aceeași oală. Chiar astăzi a fost preotul pe la noi și nu a luat absolut niciun ban, și niciodată nu a vrut să ia bani de la noi, ba dimpotrivă, ne dădea el bani nouă, copiilor. Eu îl respect foarte mult pe acest om, și m-am simțit deranjată de răspunsul tău, din acestă cauză citești tu rândurile astea. Învață să fii respectuos și să nu judeci oamenii după haine, mașini sau statut social.
Numai bine!

| Caddyi explică (pentru Adredemesconf):

Nu mai vorbi in _____________ daca crezi in asa zisul " dumnezeu " sau alte prostii ca-mi faci FOARTE MULTI NERVI! Daca vrei sa vb cu Generalul, dai pm! x(((((

| Adredemesconf a răspuns (pentru Caddyi):

Teoretic și practic i-am răspuns răspunsului dat de "Generalul", dar cum răspunsul meu implica persoana ta, înțeleg de ce ești deranjat. Te-am făcut prost crescut și nesimțit pentru că așa spune "Codul bunelor maniere" că ești tu. Dacă vrei pe viitor să nu mai fii așa, du-te la bibliotecă și citește cartea de mai sus.
Sincer, îmi pare rău de tine, se vede că ești trist și frustrat.Să controlezi aceste sentimente, ar fi păcat să cazi în depresie.

| LegionarulRoman a răspuns (pentru Adredemesconf):

Nici de la mine, insa mama i-a dat asa, ca respect.

| Caddyi explică (pentru gfghn):

:* PUP

| allupigus a răspuns (pentru Generalul):

Bai acesta! Crezi ca daca te-ai autointitulat,, Generalul,, e ceva de capul tau? - De ce nu ti-ai zis : Boss, Sefu, Amiralul, Smecherul, sau mai stiu eu ce nume de COCALAR JEGOS! E atata intuneric in capul tau mic in care si creierul iti sta lejer, cu ochii mici si lipiciosi la 3 cm. distanta unul de altul ca si maimuta Capucin laga mai multe ganduri decat tine B oule care esti ( Vanghelie dixit ) Retineti copii : Dumnezeu nu doarme! ( niciodata! )

| JamilaGizeh a răspuns:

Puteai sa pupi si tu icoana aia ca nu mureai.

| DedeeAndreea a răspuns:

Hei.Uite,o sa fac in asa fel incat sa nu te jignesc! Popa(Parintele)nu a venit,in niciun caz,"cu prostii",cum zici tu! El a venit sa iti sfinteasca casa,sa o fereasca de toate lucrurile rele,ca sa fie totul bine in casa si familia ta! Tu,ar fi trebuit sa pupi icoana, acesta este un gest pe care toti crestinii si credinciosii il fac! Este esential sa pupam icoana pe care Parintele o tine in mana, asa ca data viitoare, pentru binele tau, ar trebui sa faci lucrul asta! Cat despre credinta in Dumnezeu...Nici nu imi vine sa cred ca tu nu crezi in Dumnezeu! Eu, numai cu ajutorul lui am reusit sa trec peste o gramada de probleme! Vara trecuta, eram la o piscina.Eu am sarit in apa,si din greseala,cand eu eram la fundul apei,un copil a sarit si el in apa,si a aterizat direct peste mine! Nu puteam sa ma ridic,nu puteam sa respir,dar pana la urma,mi-am facut Semnul Crucii,si apoi,acel copil s-a ridicat de pe mine, si am iesit la suprafata, am tusit, imi intrase apa in plamani, cred.Prin urmare,fara credinta in Dumnezeu,nu poti sa faci nimic,oricat de inteligent ai fi,sau te-ai crede! Dumnezeu te ajuta in toate cele,chiar daca nu crezi in el,dar daca nu iti vei schimba atitudinea fata de credinta in Dumnezeu,si tot ce are legatura cu religia,pana la urma,cine stie,Dumnezeu le tine minte pe toate! Poate te "loveste" un necaz,o boala grava/incurabila! De-asta zic,ai grija,caci Dumnezeu e AtotPuternicul si AtotStiutorul! Gandeste-te ca El ne-a creat pe noi,oamenii! El a creat Viata!
Prin urmare, mama ta a procedat corect! Asculta-ti mama, si incepe sa crezi in Dumnezeu! Vei vedea, te vei simti un om mai implinit, mai cumpatat!
O zi buna!

| Caddyi explică (pentru DedeeAndreea):

Dovedeste-mi ca " dumnezeu " exista si nu-mi mai da exemple din viata ta sau a altora. Explica-mi cum au fost creati oamenii ( a facut X lucru... apoi..., dar gandeste LOGIC ). Si dupa ce ai terminat ce am spus mai sus, explica-mi si IMPOSIBILUL ( cum sa minti in halul asta ca un om ca toti oamnii a pus mana in capul altui om si lu' ala ia revenit vedere ).

| DedeeAndreea a răspuns (pentru Caddyi):

Nu stiu daca mai are rost sa iti explic ceva.Se vede ca esti greu de convins happy Eu cred in Dumnezeu pentru ca asa am fost educata big grin Nu trebuie sa te gandesti cum ne-a creat! Clar, n-am de unde sa stiu, dar daca nu ne-a creat el, atunci cine?! happy Asta-i parerea mea!

Adica? Eu daca nu cred in asa ceva, inseamna ca-s needucat? Si trebuie sa te gandesti cum te-a creat ca altfel nu vezi ca treiesti intr-o minciuna gandita foarte bine.

| DedeeAndreea a răspuns (pentru Caddyi):

Hei,n-am zis ca esti needucat! In niciun caz nu-i vorba de asta,dar eu de mica am fost asa,mai credula, si credincioasa! Asta am vrut sa zic! Tu esti educat! Si am inteles, nu crezi in Dumnezeu! happy Ok, asta-i treaba ta! E o tara libera, fiecare face ce vrea!

big hug

| Gghhjjjk a răspuns (pentru DedeeAndreea):

Nu vezi ce aberatii ai scris aici, tipul mu crede in dumnezeu si asta e treaba lui, nu exista dovezi care sa ateste existenta domnului si asta e.

| IepureleCuLopată a răspuns:

Mama ta are dreptate!

| dodicuta a răspuns:

Nici unul, nici altul.Tu ai fost cam obraznic. Puteai sa pupi icoana dar mana nu.Pe noi nu ne pune parintele sa ii pupam mana.Si mama ta nu am inteles ce a facut dar oricum trebuie sa te lase sa alegi tu daca crezi sau nu.

Răspuns utilizator avertizat
| Alishia a răspuns:

Eu nu cred ca ai gresit, fiecare face ce vrea si mama ta nu-ti poate impune nimic, fiecare cu caracteru lui si cu ideile lui.Plus ca sunt impotriva sa-i pup mana cuiva mai ales unui preot care nu s-a spalat pe maini si care a mai fost pupat de sute de oameni.
Exemplu in familia mea:cuscrul nu suporta preotii si are 80 si ceva de ani si nimeni nu a zis nimic.
Intr-o familie membrii familiei se respecta si se sustin, daca tu nu ai vreau sa-i pupi mana treaba ta.

| xLove a răspuns:

Pai, daca familia ta crede in D-zeu, ar fi bine sa faci si tu la fel! In viitor, poate o sa-ti schimbi credinta si atunci nu te va mai obliga nimeni sa faci asta!

Numai bine!

| Caddyi explică (pentru xLove):

Pai d-asta credinta in dumnezeu a ajuns pana in secolul XXI, de... daca crede 1 trebuie sa creada toti..., mergeti, frate, pe regula asta! ( merci ca mi-ai spus parerea ta )

| anss23 a răspuns (pentru xLove):

NIMENI nu te poate obliga sau nu te poate face sa crezi in Dumnezeu,asta e o alegere,si daca simti ca nu vei putea niciodata sa crezi in el, de ce te-ai preface ca crezi pentru a-ti face familia fericita? Daca cea care a pus intrebarea NU crede, nimeni nu o poate face sa creada, parintii ei nu pot decat sa o oblige sa mearga la biserica si sa se prefaca ca crede.Dar crezi ca asta e scopul religiei, sa te duci cu sila la biserica si sa-ti fie impusa de familie credinta?

| Caddyi explică (pentru anss23):

Omu', sunt baiat! laughing)))))) " Parintii ei... " laughing))

| anss23 a răspuns (pentru Caddyi):

OK,am impresia ca toata lumea e fata aici pe TPU.Adica,mereu ma refer la cineva la genul feminin, daca nu stiu ce e.laughing

| gfghn a răspuns:

Foarte bine daca nu ai sarutat icoana si mana lui.Eu cred ca ai procedat corect dar trebuia sa ai un pic* de respect si sa-i spui direct ca refuzi sa-i saruti chestiile accelea si gata big grin NU trebuie sa te oblige nimeni sa crezi in ceva sau sa ai o anumita religie doar pentru ca asta e religia familiei tale. Daca convingerea ta despre religie este diferita foarte bine. Trebuie sa ai curajul sa-l cunosti pe adevaratul Dumnezeu si asta nu implica sarutarea maini unui om pacatos la fel ca totii* popa nu este alt ceva decat un om orbit dupa bogatii bani si care induce lumea in eroare si aii sperie cu tot felul de prosti in care nu poti sa-ti gasesti plecere liniste si pace. Deci tu ai procedat corect doar ca trebuia sa actionezi cu respect chiar daca ai avut dreptate in ceea ce ai facut si chiar daca popa este cum este big grin.

| HonneOnna a răspuns:

Chiar daca esti ateu ar trebui macar sa iti asculti mama ca sa eviti certuri inutile...Si eu am indoieli foarte mari la adresa religiei dar trebuie sa ii fac pe plac mamei cand vine vorba de asta...

| Caddyi explică:

Multumesc tuturor care mi-au spus parerile! big hug

| SoloPC a răspuns:

Ftuti este in cur de popa a intrat la mine in casa si avem telefonul pe borou si ajutorul ala de popa s-a bagat in spatele meu si popa in fata mea si mi-a furat telefonul!
Cred ca este bine ce ai facut!

| SoloPC a răspuns:

Nu trebuia si mana trebuia doar icoana!

| dorin1995 a răspuns:

Popa prost dumnezeu prost nu credeti in religie e doar pentru populatie ai facut bine ca tiai vazut de treaba dal dracu de popa prost happy

| pikaღ a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun dar gresesti, eu cred in Dumnezeu, pentru ca tot timpul m-a ajutat, daca am cerut ceva mi-a dat.

| Caddyi explică (pentru pikaღ):

Faza e ca si mama crede pentru. ca in mintea ei dumnezeu exista. Daca " ma rog " la un frigider sau merg intr-o constructie cu multe obiecte ( in loc de cruci sau de picturi ) si a doua zi mi se intampla ceva frumos, inseamna ca frigiderul sau ca am fost in constructia aia m-au ajutat?

| pikaღ a răspuns (pentru Caddyi):

Daca faci asta nu ti se va intampla ceva frumos, parerea mea este sa te inveti cu idee ca Dumnezeu te-a facut, succes.

Incearca sa te pui in locul meu ca daca imi rapsunzi din locul tau, nu prea ai cum sa intelegi!

| pikaღ a răspuns (pentru Caddyi):

Pai eu nu concep viata fara Dumnezeu, hmmmm de tine nu stiu ce sa iti spun, fai tot posibilul sa crezi in Dumnezue

Cine l-a creat pe dumnezeu? ( Raspunde logic, desi ma cam indoiesc ca raspunsul tau o sa fie logic )

| Gghhjjjk a răspuns (pentru Caddyi):

Intrebarea ta nu e logica.

| hinatakaname a răspuns:

Ieri, a venit popa si la mine. Eu sunt catolica, insa nu cred in Dumnezeu. Mama mea crede cu tarie, deci evit aceste discutii cu ea.
Din fericire, la noi sterge crucea dupa fiecare persoana. Bleah.

Nu cred ca ai procedat corect din punct de vedere moral, adica nu trebuia sa te intorci la laptop asa, fara nici o jena. Ideea e ca preotul tot om e, indiferent de credinta. Cum tu ai ales sa fii ateist, el a ales sa creada (sau a fost indoctrinat, ma rog), si isi practica doar meseria.
Eu i-am spus mamei mele ca la mine in camera e dezordine, si pentru a-i face pe plac ca sa ma lase in pace, am stat in camera de zi cat si=a zis preotul rugaciunea. Bam, relatie mama-fiica stabilizata, fara mare efort.
Bine la ortodocsi nu stiu cat tine sfintirea aia, dar nu mai mult de 30 de minute, nu?
Este o idee buna sa pleci, daca stii cand vine. Altfel plimba-te cu ei prin casa ca o fantoma. Preotului ii poti spune ca nu pupi crucea cand il vezi, ca nu cred ca stai la sat sa te barfeasca. Si oricum, nu te poate obliga.
Nu stiu cat sens a avut acest raspuns, sunt cam obosita.laughing

| Caddyi explică (pentru hinatakaname):

Nu stau la sat, stau in comuna ( aceeasi chestie ). laughing))) Si ala doar s-a uitat prin casa si trebuia cica sa-i pup mana si icoana, deci nici 1 minut nu dura. Si ii spusesem mamei ca nu am de gand sa pup mana si icoana big grin, deci putea sa nu intre la mine in camera.

| hinatakaname a răspuns (pentru Caddyi):

Pai daca asa functioneaza, data viitoare pur si simplu fa dezordine si las-o pe mama ta sa vada inainte. Sunt sigura ca va evita camera ta.laughing
Mai bine iti construiesti reputatia de om dezordonat din timp. Fiind baiat, cred ca ti-e mai usor... Mie mi-a luat 3 ani pana ce mi-am convins mama ca nu are rost sa ma certe pentru dezordine, oricum fac curat cand ma bazaie pe mine pe creier.big grin

| LegionarulRoman a răspuns (pentru hinatakaname):

Sfintirea? In jur de 5 minute.

| hinatakaname a răspuns (pentru LegionarulRoman):

Frate, parca crestini cred ca dumnezeu face minuni, nu statuile si nu stiu mai ce. Daca mormantul face minuni, de ce nu preaslavim mormantul?

| LegionarulRoman a răspuns (pentru hinatakaname):

Nu mormantul face minuni, ci Dumnezeu care a l-a binecuvantat pe acest sfant cu minuni si in timpul vietii si dupa ce acesta a murit .Sf.Nectarie a facut foarte multe minuni si in timpul vietii.

| Dany3103 a răspuns:

Totusi trebuia sa ii dai macar un "buna ziua" laughing

| yourcrys a răspuns:

Parintii tai au facut o mare greseala atunci cand teau facut.Tu crezi in teoria big bangului, dar aceasta teorie nu poate fi demonstrata.Cum iti explici tu moastele sfintilor care nu putrezesc, cum iti explici ca 90% din omenire crede in Dumnezeu? Cum ziceau si altii Dumnezeu nu bate cu parul daca o sa te inbolnavesti tu sotia ta sau copilul tau sa nu te miri.Fiindca faci parte din acei 10% nimeni nu iti da dreptate si cred ca cei 90% sunt mai importanti de cat cei in care te incluzi tu, in primul rand sunt mai multi si in al doile rand toti gandesc.Parinti tai ti-au lasat prea multa libertate si pot sa jur ca odata o sa ajungi la picioarele lui Dumnezeu ceranduti iertare pentru tot ce ai facuat si poate atunci o sa te realizezi ca toti cei ce cred in Dumnezeu au un motiv.Acum cateva saptamani o echipa de cercetatori a celei mai mari puteri ale lumi au descoperit si au demonstrat stintific ca dupa moartea fiintei umane creierul elibereaza niste microparticule fiecare continand informati, iar acei oameni de stiinta care erau ca tine, au trebuit sa spuna ca omul are suflet.sunt milioane de asemenea exemple.

| Caddyi explică (pentru yourcrys):

Milioane de exemple? Spune-mi si mie 1.000.000 de exemple, asta asaaaa... sa vad si eu cat de tampit esti si sa-mi arati ca vorbeste gura fara tine. Si dupa ce ai terminat cu exemplele da-mi si link-ul unde au spus " oamenii de stiinta " ca dupa moarte creierul elibereaza microparticule cu informatii.

| anss23 a răspuns (pentru yourcrys):

"Parintii tai au facut o mare greseala atunci cand teau facut."Te crezi mare crestin si vorbesti cu atata ura despre cei care nu au aceeasi parere ca si tine? Ipocrizia asta a "credinciosilor" ca tine ii fac pe multi sa se scarbeasca de biserica si de religie, in general.Asa cum ai spus si tu,credinta vine din suflet, deci pentru ca cineva sa fie un crestin adevarat, ar trebui sa creada in Dumnezeu fara mii de dovezi, asa ca nu vad rostul mesajului tau, in care incerci disperat sa ne convingi ca Dumnezeu exista.

| yourcrys a răspuns (pentru Caddyi):

Si sa iti fie rusine ca ma faci tampi, asta aata nivelul tau de educatie

| yourcrys a răspuns (pentru Caddyi):

Uite link si Esti needucat findca mai facut tampit

Citeste de 10 ori raspunsul tau si apoi o sa vezi cine a gresit primul!

Vezi ca ai spus ca sunt milioane de exemple si eu ti-am cerut numai 1.000.000 de exemple. Astept cele 1 milion de exemple pe privat. ( Sper sa le primesc in mai putin de 1 an )

| LegionarulRoman a răspuns (pentru anss23):

Si voi ateii, sunteti foarte sensibili la suferintele oamenilor! Ce sa zic.

| Gghhjjjk a răspuns (pentru yourcrys):

Argumente?

| AndreyChirita a răspuns:

Fiecare crede in ce vrea: Dumnezeu sau Stiinta...Eu aleg Stiinta, fiindca o poti vedea oriunde ai merge, Cand ni s-a aratat Dumnezeu vreodata, si sa nu va aud ca spuneti in vise ca va bat...

| Chrischan a răspuns:

Nici eu nu-s convins de Dumnezeu deoarece este o religie ca toate altele dar raspandita prin povesti dar :
DECAT SA NU CREZI SI SA EXISTE MAI BINE CREZI SI NU EXISTA

| Elenutxz19999 a răspuns:

Fiecare face ce vrea! Daca tu nu crezi nimeni nu te poate convinge sa faci acest lucru.Nu pot sa zic ca ai procedat corect... Dar macar puteai sa-i acorzi putina atentie cand a venit la tine in casa nu sa stai cu curul la el in fata leptopului, chiar daca nu crezi.Respectul nu are legatura cu credinta

| dadionetwothree a răspuns:

Esti ateu? Nu crezi in Dumnezeu? Ok, te inteleg. Probabil ceva din viata ta te-a marcat si te-a facut sa nu crezi in Dumnezeu. Daca nu crezi noi nu putem face nimic si mama ta nu trebuie sa te oblige sa o faci! Clarwinking.

| criss1212 a răspuns:

Tu ai procedat corect insa te-as sfatui sa crezi macar unpic in dumnezeu

| aNdRaSkUmPy a răspuns:

Datorita ca ai un acoperiş deasupra capului, ai ce manca, parintii iti sunt aproape. Ştii datorita cui? Lui Dumnezeu! Datorita lui eşti in viata, pentru ca el are grija de toti. O fii `popa` un om simplu... dar el iti aduce in casa (pff. nu ştiu cum sa zic). Oricum straight face Tu acum mai respiri, mai traieşti pentru ca Dumnezeu are grija de tine! Gandeşte-te ca sunt oameni care n-au un acoperiş deasupra capului, n-au ce manca şi in plus unii au ramas fara parinti! Este trist... Dar noi? Aştia care au un acoperiş deasupra capului, au tot ce-şi doresc.

| Caddyi explică (pentru aNdRaSkUmPy):

El mi-a pus pe masa, nu? Parca esti mama. Dumnezeu ne-a dat X lucru, ne-a facut destepti, etc. Gandeste-te si tu un pic inainte de a-mi lasa un raspuns care sa nu ma enerveze. Daca nu esti in stare sa-mi dai un asemenea raspuns, spune direct cine a gresit.batting eyelashes

| aNdRaSkUmPy a răspuns (pentru Caddyi):

Tu straight face Şi scuze pentru raspunsu` celalalt happy... Vruiam sa vad cum reactionezi. şi desigur, sa ma mai amuzbatting eyelashes rolling on the floor

| Gghhjjjk a răspuns (pentru aNdRaSkUmPy):

Si unde e dumnezeu cand vine vorba de acesti oameni care zici ca n-au nici acoperis deasupra capului?

| Constantin1 a răspuns:

Dumnezeu nu incape in biserica!

| Ali1234 a răspuns:

Mama ta logic.

| Troll99 a răspuns:

E clar Dumnezeu exista, dar singura problema e ca Credinta e una, iar religia e alata mancare de peste... religia a devenit mai mult o politica.

| melisafdv a răspuns:

Daca nu crezi, nu trebuie sa faci nimic din ceea ce nu vrei sa faci.

| Varga_Fabian_1910 a răspuns:

Pai oricum trebuia ca matale sa inchizi leptopul cand vine parintele cu, Crucea si sa ii saruti crucea ca ii sfanta pe ea a murit pentru tine Hristos! Si mana preotului se saruta daca vrei dar sunt multi preoti care si daca vrei nu te lasa in semn de smerenie! Dar noi sarutam mana preotului fiindca preotul la Sfanta Liturghie poarta in maini trupul si sangele mantuitorului! De asta se saruta mana pentru ca preotul poarta pe maini trupul si sangele lui Hristos! Nu ai facut bine ce ai facut!

| Caddyi explică (pentru Varga_Fabian_1910):

Zau? Eu ce ________ sa-ti explic tie ceva logic in privinta lui dumnezeu ca oricum esti paralel si n-o sa vezi niciodata adevaraul.

| Varga_Fabian_1910 a răspuns:

Preotul ii mijlocitorul nostru inaintea lui Dumnnezeu! Cum ai nevoie de telefon ca sa vorbesti cu cineva din alt oras sau judet sau loc tot asa ai nevoie ed preot ca sa vorbesti cu Dumnezeu!

| Generalul a răspuns (pentru Varga_Fabian_1910):

De fapt popa e un obez care s-a ingrasat de la "prea mult post" si care traieste bine pe banii tai sau ai parintilor tai happy Vad ca ai avatar cu Arsenie, spune totul despre tine asta tongue Cine stie, daca te rogi cu putere, poate ajungi si tu sa te teleportezi ca el. Sper ca totusi sa o faci pe alta planeta...

| Caddyi explică (pentru Generalul):

laughing)))))) " Cine stie, daca te rogi cu putere, poate ajungi si tu sa te teleportezi ca el. Sper ca totusi sa o faci pe alta planeta... " laughing))))))))) TARE laughing))))

| LegionarulRoman a răspuns (pentru Generalul):

Ca fapt divers, parintele Arsenie era extrem de slab, deloc obez asa cum i visezi pe preoti noaptea.Dovada ca este sfant, sunt nenumaratele minuni neexplicate de stiinta la mormantul acestuia.Ai citit viata lui Arsenie? Puti probabil, la smerenia ta... Daca erai pe vremea comunismului le lingeai si **** ca sa nu fi bagat la racoare, cum a fost Arsenie. Dupa un timp Arsenia a fost eliberat si a stat la arest la domiciliu toata viata.