Mama ta avea dreptate. Cum sa nu crezi in Dumnezeu? Si apropo. Dumnezeu nu e o prostie.
Ascultati mama ca nu faci bine cea ce faci si nici nu ai facut bine cea ce ai facut...
Buna! sa integ ca esti Ateu/Atee.e problema ta..eu cred ca tu ai gresit! Parerea mea ..Ps: Funda !?
Asculta-ti mama... dar daca tu nu crezi in Dumnezeu, nu te poate obliga nimeni! Dar gandeste-te ca fara el suntem nimic! bafta!
Nu cred ca este in regula cea ce faci tu.
Mama ta avea dreptate.
Trebuia sa lasi laptopul si macar sa asculti cea ce spune preotul.
Cum poti sa spui ca tu nu crezi in prostiile astea? Aici cred ca sunt de vina si parintii.Ar trebui sa te duca la o manastire sa vorbesti cu un calugar de acolo.Ai probleme grave!
Nu este o rusine sa crezi in Dumnezeu!
Este pacat mare cea ce faci tu, sa iti bati joc asa.
DUMNEZEU NU BATE CU PARUL!
Ca nu crezi, e treaba ta. Mama nu poate sa te convinga de contrariul si nici n-ar trebui s-o faca. Sa-ti intre o persoana in casa si tu sa stai cu ochii in laptop e dovada de proasta crestere. Si mama si tata sunt de vina.
Daca nu crezi in Dumnezeu atunci ce crezi ca se va intampla cu tine dupa ce mori(decedezi)?
Cine crezi ca a creat LUMEA?
Cum a venit Hristos si cum a facut minunile sale?
Cine te-a protejat cand tu ai avut probleme?
Raspunde la aceste intrebari si apoi poti sa susti tare ca nu crezi In Dumnezeu!
Si chestia cu icoana chiar ar trebui dupa cate a facut Dumnezeu pentru noi!
Uita-te injur si vezi cate a facut Dumnezeu pentru noi!
P.S nu ma judecati la gramatica pentru ca nu cred in limba romana
Proasta crestere e din partea popalailor care se baga prin casele oamenilor la cersit, cu toate ca primesc bani si de la stat. Ai procedat foarte corect, superstitiile si credinta in zei nu isi mai au locul in secolul 21, intr-o societate civilizata. Daca mama ta vrea sa pupe cruci pline de bacterii si mainile nespalate ale unui burtos, treaba ei, felicitari pentru ca ai avut taria sa iti mentii pozitia, intr-un mod civilizat.
Daca voi nu vedeti ca dumnezeu nu exista... eu inseamna ca-s nebun, nu? Inseamna ca trebuie sa ma duc la nebuni, nu?
Intrebarea 1 : nu exista viata dupa moarte!
intrebarea 2 : lumea s-a autocreat!
intrebarea 3 : Hristos nu a facut minuni ca nu e logic... gandeste-te si tu cum ar fi sa-ti spuna cineva mana in cap si tu sa te vindeci... NU E LOGIC!
intrebarea 4 : Nu ma protejat nimeni... probleme mi le-am facut si rezolvat singur!
Imi pare rau sa iti spun dar gresesti, eu cred in Dumnezeu, pentru ca tot timpul m-a ajutat, daca am cerut ceva mi-a dat.
Si eu ce trebuia sa fac cand a venit ala? Sa spun " Salut, ba, hai sa-ti pup si eu mainile si crucea care le pupa toti ", nu? Gandeste-te si tu un pic... cum sa vina un nebunoscut sa intre in casa si practic sa-i faci pe plac. si popa asta a plecat deranjaz ca nu i-am facut pe plac ( sa fac ce fac toti crestinii ).
Dumnezeu nu o sa se arate niciodata in mod direct.
El isi face prezenta prin minunile sale.
Nici cel rau nu se arata in mod direct.
Se arata intruchipat, apare si in vise.
Pentru a pacali omul pacatos.
Nu cred ca te obliga nimeni sa pupi mana preotului.
Nici eu nu sunt de acord sa umble pe la case sa ia bani.
Nici un calugar nu ai sa vezi ca face asta.Pentru ca la manastiri este credinta adevarata.
Dar icoana si Crucea Sfanta trebuia sa o pupi daca erai crestin.
Daca esti Ateu trebuia sa pleci din camera, dar totusi sa arati respect pentru ca este om.
Eu nu sunt de acord cu ateii, dar este treaba ta.
Cred ca te asteptai la acest raspuns din partea mea dar... asa si eu nu sunt de acord cu crestinii. Asta ar insemna sa spun " Pleaca, ma, d-aici ca tu crezi in ce nu cred eu "?