Salut! In 2017 putem afirma cu siguranta ca totul, absolut tot ce facem sau spunem are o motivatie. Fara motiv nu se despartea de tine, realizezi singur asta. In cazul in care nu stii motivul, ti se ingreuneaza situatia, insa din pacate nu ai ce face decat sa comunici, iar daca ea nu-si doreste comunicare, va trebui sa-i respecti decizia, pentru ca deh, nu ai de ales.
Un sfat care ti l-as putea da e sa nu te invinovatesti pentru asta, un motiv este, dar nu trebuie sa-ti asumi tu aceasta despartire si sa intri in depresie sau sa ti se implanteze o gandire negativa pentru astfel de lucruri!
Viata merge inainte, cu sau fara ea!
într-adevăr asa este. Ea s-a mai despartit de mine o săptămână și după mi-a spus ca pur și simplu nu stiu ce sa întâmplat dar m s-a facut dor de tine. Ea lucrează și acolo a cunoscut un barbat insurat și de atunci s-a schimbat. Iar eu crede-mă că am fost peste toate asteptarile. Am înțeles-o în tot. Și acum 5 zile mi-a spus să-mi iau hainele sa plec. am încercat și luptat pentru ea și am iertat-o mereu. chiar și acum am incercat sa dau de ea dar nu și-a schimbat numărul de telefon. crede-mă că sunt într-o stare gravă. as face orice. dar acum numai stiu ce
Crezi ca indiferenta mea fata de acum m-ar ajuta? Și-ar da seama ca ma pierde?
Nimeni nu paraseste fara vreun motiv, chiar daca nu-l spune!
Cel mai probabil fata si-a gasit un alt baiat si te-a parasit pentru acela.
Nu mai incerca sa vorbesti cu ea ca nu ajuta, daca fata are deja altul, nu mai poti face nimic!
Daca in 3 ani de zile nu te-ai hotarat sa o ceri de nevasta si sa faci pasul mare, probabil fata a considerat ca este pierdere de timp cu tine si si-a cautat altul. In momentul cand l-a gasit, ti-a si dat papucii.
Si crezi ca acel barbat ar putea fi motivul pentru care te-a lasat? E urat, na, ce sa zic... sper sa treci cu bine peste asta, te inteleg ca e greu sa fii lasat cu ochii in soare fara un motiv plauzibil. Dar pe de alta parte, gandeste-te! Daca suspiciunile tale referitor la ea se adeveresc, atunci nu te merita!
Nu-i vorba de intuitie aici, este vorba de experinta de viata, care imi permite savad lucrurile mai clar decat le vezi tu.
In cazul tau, cel mai probabil vei face nunta peste 6-7 ani, pentru ca, in momentul de fata esti singur si probabil vei mai fii pentru inca 1-2 ani, pana te dezmeticesti si vei intelege ca, ai fost parasit.
Dupa ce te trezesti, vei incerca sa cauti o alta fata, vei fii mai precaut si iti va lua mai mult timp, si uite asa, vei ajunge sa fii insurat intr-un caz fericit peste vreo 6-7 ani.
Problema este ca a găsit un bărbat insurat și cu 2 copii. Și aici nu este vorba de nunta. Ca nu o nunta te tine legat o viata este vorba de a avea o familie în adevăratul sens și cu bune și cu rele. Eu mi am dorit acest lucru dar singur nu poți trage de o relație
In cazul asta, probabil ca te vei insura la calendele grecesti!
Fii recunoscator pentru ce a fost si mergi mai departe.
E clar ca nu esti ceea ce cauta ea.
Ai lasat prea mult de la tine, ai fost luat de prost.
Acum tot ce mai ramane de facut e sa incerci sa te retragi cu demnitatea ramasa, fara linguseli, fara insistetene, s-a termin, aia e, nu te mai milogi degeaba.
Ia-ti bagajul si mergi mai departe, arata-i ca iti e bine si fara ea.
anonim_4396 întreabă: