| Floreenofficial a întrebat:

Salut! Ajutati-ma va rog frumos cu o părere, cu un sfat.Mama mea a împrumutat de la CAR(Casa de ajutor reciproc cred)a spitalului 250 de milioane în luna iulie la sugestia lui tata.Doar că e a nu a știu a cata oară,așa a făcut toată viața,așa face de multi ani.Iar eu am ținut în mine de atunci, nu am zis la nimeni.V-am zis vouă acum. Oare să spun rudelor? Cel mai bine m-ar înțelege bunica de pe mama și mai am și alte câteva rude.Doar că mama e cardiaca, are probleme cu inima și s-ar putea sa se termine foarte urat tot.Ma deranjeaza că a împrumutat bani pentru că acum are rate din nou,iar eu am probleme psihice,am pensie de boala și depind de părinți, dar cel mai mult de mama fiindcă ea îmi cumpără de toate și sunt supărat.Si i-a dat 50 de milioane lui tata și acum mai are 200 de milioane.Si îmi pare rau că din cauza ratei lunare nu primește salarul întreg. Ajutor! Mulțumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| RxTx a răspuns:

Daca mamei tale tot ii plac creditele ..convinge-o sa ii vinzi casa apartamentul
Ca iti trebuie bani de facultate ceva
Celtuiei pe toti cu o fata frumoasa rusoaica ucraienianca moldoveanca.
Apoi vezi ce moșteniri mai are cheltuieli si pe alea
Pt ca ea o sa de simtă ca s-a jertfit pentru tine
Adica o sa se simtă împlinită.
De cat sa ii ia băncile casa
Mai bine i-o iei tu

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Că îți convine sau nu, nu ai ce face. Eu aș zice sa o lași așa, că doar nu plătește rata din pensia ta.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si ce ajutor vrei?
De altfel, din ce spui, mama ta te ajuta, iti cumpara de toate si tu ce vrei sa faci?
De fapt te intereseaza doar de tine, nu te intereseaza de mama ta, asa ca ar fi bine sa nu te bagi unde nu-ti fierbe oala!

| johnnny123 a răspuns:

Păi și noi ce vrei să facem? Sau dacă spui rudelor, ce crezi că o să rezolve?

Dacă mama și tatăl tău au discutat și au stabilit de comun acord să facă împrumutul ăsta, înseamnă că au avut un motiv și și-au făcut și niște calcule cum o să-i returneze. Oricum, bănuiesc că au împrumutat de nevoie, nu de plăcere.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De ce să spui rudelor?

| Floreenofficial explică (pentru sadrian46):

Bunica mea are 76 de ani ca și dumneavoastră și a zis anul trecut de fata cu mine că mama n-are niciun leu la ora actuala, că tata o usucă de bani și poate are dreptate.

| Violleta2022 a răspuns:

Mai omule, despre ce miliaone vorbesti?
Milioanele vechi au iesit din folosinta acum 10 ani!
sau a imprumutat banii astia acum 10 ani?