In primul rand, nici nu stiu ce cauti cu telefon la varsta asta
In al doilea rand, nu. V-ati certat si deja suni la protectia copilului? Ce copii sensibili
Asa arata batranetea la unii oameni care cu timpul devin din ce in ce mai nebuni. Asa e bunicul meu, daca nu ii convine ceva, cauta cearta.
Tot ce poti sa faci e sa astepti sa crape fiindcq oamenii astia nu mai pot fi adusi pe un drum bun.
Suna la protectia copilului! In felul asta vei fi luat de acasa si vei fi trimis intr-un centru specializat sau dat la o familie adoptiva sau doar spre crestere. Ati invatat o tampenie cu protectia copilului si gata. Copii razgaiati! Ce telefon ti-as da eu...
Da, suna. O sa-ti rada in nas. Sau cine stie, poate te iau de acolo si o sa iti fie mai bine intr-un orfelinat, lol.
Copii din ziua de azi se nasc cu PC-urile si cu telefoane în brațe. Ce să faci, n-ai ce să faci.
Crezi ca protectia copilului le va face ceva parintilor pe simplu fapt ca te-au certat!? Nici nu o sa se miste pentru un copil atat de rasfatat!
Sau vrei sa scapi de familia ta si nu stii cum? Mergi la un orfelinat, o vei duce mult mai "bine". Vina e ca parintii tai ti-au dat telefon pe mana la varsta asta, eu una l-as fi dat cand erai la liceu, nu la mucosi ca tine, tu nu meriti din moment ce de la o cearta banala sari cu gura sa le faci reclamatie la Protectia Copilului. Mergi, dar vezi ca tu tot vei fi in pierdere, nu ei!
Esti unul dintre copii rasfatati si foarte razgaiati, ce li se da niciodata nu sunt multumiti!
Ești doar un copil de 10 ani, nu ar trebui sa comentezi la ce spun ceilalți, ești așa mic încât opinia ta nu contează.
Cand mai face bunica ta "scandal", ca sa scapi, intra la tine in camera, ia o carte si citeste, fa-ti temele si totul va fi bine.Gandeste-te ca bunica este in varsta, nu intelege tehnologia la fel ca tine, nu mai are rabdarea ta (asa sunt bunicii ). Protectia copilului este ceva serios, nu te juca cu asa ceva.
Ok, deci lasa-mă să recapitulez că sunt mai greu de cap uneori. Nu te-ai gândit că bunica ta care te-a şters la ***, care toată copilăria ei a crescut afară nu ca toti copiii ăştia care au crescut cu telefoane in mână şi nici nu îşi trăiesc copilăria stând 10 ore cu ochii în ecrane e dezamăgită? Eu te-aş sfătuii cu mare incredere şi cu multă veselie să incerci să laşi telefonul şi să te bagi puţin pe învăţat şi să foloseşti telefonul ca să inveţi mai bine definiţii la mate pe Youtube şi când faci asta şi îţi zice să laşi telefonul arată-i clipul la care te uiţi ca să înveţi la matematică. Oricum la vârsta ta importantă e joaca afară şi învăţatul, nimic altceva şi potoliţi-vă fraţilor cu protecţia aia a plodului.
Nu prea am inteles problema ta! Ti-am umblat la profil!
Zici ca ba ai 15 ani, ba, ba 14....Cand vrei sa sa primesti un raspuns precis trebuie ca si tu sa sincer!
Oricum vad ca te apropii sau esti la varsta adolescentei.
Vad ca ai probleme cu toata lumea, mama, tata, bunici...In general asta se intampla in famiile in care lipseste comunicarea, e o perioada dificila atat pentru copil, cat si pentru parinti /apropiati.
Nici vorba sa suni la protectia copilulului...de ce? Ai fost agresat intr-un fel?
Eu ti-as da o mama de bataie sa te c@@i pe tine si pe urma sa vezi ce ti s-ar parea toate normale.
Acum m-am uitat şi eu pe profilul lui şi in aproape toate are vârsta diferită, poate o avea fraţi mai mari care împart contul.