| CrazyKiddd a întrebat:

am 12 ani si vreau sa ies si eu undeva cu prietenii la un suc ceva, dar mama mea nu ma lasa.Ce pot sa fac?

15 răspunsuri:
| biancamihaela89 a răspuns:

Pai de fugit nu poti sa fugi... Daca nu te lasa inseamna ca nu are incredere in tine ca i-ai facut ceva, sau ai facut ceva nepotrivit varstei, sau doar nu ii plac prietenii tai. Mi s-a intamplat si mie. straight face Si pana la urma m-am inteles cu mama. laughing :d

| Andres2013 a răspuns:

Spune-i fa, lasa-ma dracu sa ies in oras ca sunt mare

| TeVreauAproape a răspuns:

Spune`i ca vine scoala si asta e ultima data in vacanta cand te poti distra. Roag`o frumos si fa lucruri care`i plac.
Funda?big grin

| stylemakeup a răspuns:

Buna! La 12 ani eu umblam ca nebuna toata ziua prin oras cu fetele laughing. Plecam de acasa de la ora 16, si ajungeam la 21:30 acasa (pe timpul vacantelor). Daca mama ta nu vrea sa te lase, inseamna ca are diferite motive. Acum este atata lume care iti poate face rau la coltul strazii. Pe atunci, nu era chiar asa de grava situatia. Mama ta este grijulie si sa stii ca ar trebui sa ii multumesti pentru asta. La 12 ani, nu poti sa te aperi singura ca la 18-19 ani. Cine stie care sunt motivele... Poti sa o rogi frumos sa te lase cu pretextul ca: ai sa faci curat cand vii acasa, sau ai sa citesti etc. In caz ca tot nu te lasa intreab-o de ce a facut alegerea aceasta. Insa, daca raspunsul este negativ asteptarilor tale, numai insista.

| Rawwrr a răspuns:

Explica-i mamei tale ca ai mai crescut, nu esti la varsta in care nu poti iesii din casa. Asigur-o ca va fi bine. happy Daca tot nu vrea, invita-ti o prietena acas aasa o cunoasca mai bine si sa prinda incredere in ea. Nu cred ca iti va spun " nu " cand o sa-i zici ca vrei sa iesi cu ea, ca fetele. Daca sunt mai multi ( fete, baieti ) nu vad care e problema, nu trebuie sa fie asa stricta.

Succes. te pup! kiss

| Alocispeptunoi a răspuns:

Dc pui intrebari stupide pe acest site astea sunt probleme tale personale cu ce vrei sa te ajutam noi sa venim sa o batem pe maicata pana te lasa?

| polistupaul a răspuns:

Sa mai cresti.

| xDr0gs a răspuns:

Eu la 12 ani ieseam cu prietenii dimineata pe la 10 si ajungeam acasa pe la 12 noaptealaughing)).Poi nu are incredere in tine sau ai facut tu ceva nepotrivit si acum nu te mai lasathinking

| girlnoemi a răspuns:

Spune-i ca pe toti prieteni tai ii lasa doar pe tine nu ....si sa vezi ca o sa functioneze... sper ca te am ajutat!

| ASDFGHSGACOOL a răspuns (pentru Alocispeptunoi):

Pe acest site se pun orice fel de intrebari, chiar daca sunt personale happy.

| nosferatu a răspuns:

Kill your mother.

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Ar trebuii sa te lasa esti destul de mare. Poate nu are incredere in tine ca ai facut tu ceva.

| lucatamas589 a răspuns:

Buna an legatura cu intrebarea ta.Fa ceva resposabil si atunci mama ta va crede ca ai crescut si ca te vei descurca.

| Kidoo27 a răspuns:

Roag`o frumos sa te lase si spune`i ca pe toti ii lasa numai pe tine si te simti prost promite`i ca o sa inveti, ca o sa fii mult mai cuminte si daca nu inveti mai bine si o sa fii mult mai cuminte sa nu te mai lase niciodata.
Succes :*.

| leftside a răspuns:

Escaladeaza fereastra laughing