| DaTati a întrebat:

Salut, am 22 de ani. As vrea sa stiu, sa-mi formez o idee, din parerile voaste, cam ce si cum ar fi mai bine pentru mine personal ca sa fac pe viitor, in legatura cu o relatie.
Una dintre idei ar fi ca sa-mi gasesc vreo fata acum, si sa stau cu ea, sa nu stau mereu singur si sa-mi fac o realtie serioasa de tanar, eu fiind mai loial si serios etc.
Sau sa stau burlac si sa-mi "traiesc viata" facand ce vreau si sa nu-mi bat capul sau sa-mi fac griji in privinta casei sau a unei familii, pana pe la vreo 30-35...
Voi ce pareri aveti?
Va rog sa-mi mai ziceti si voi niste idei de situati de domeniul "viitorului" cam cum ai putea trai, zic si eu... tongue sunt curios.

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Avem pe aici un psiholog - îi zice bluedark - scrie-i lui să te ajute!

| Adry05 a răspuns:

Faci ce vrei lol de unde sa stim noi ce e mai bine pentru tine

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Găsește o iubita, când va veni vremea sa te insori deja vei avea persoana potrivită lângă tine, iar cu cât ești mai in vârsta cu atât găsești mai greu persoane serioase pentru relații pentru ca evident cele bune sunt luate.

| anonimaalee29 a răspuns:

Iti poti trai viata si langa o fata. Asta doar daca nu este geloasa si este sociabila. Nu inteleg de ce tinerii din ziua de azi vor casnicie asa tarziu. Daca tu gasesti o fata la 35 de ani sa zicem, la cati ani vei face un copil? La 40? Si atunci daca vei mai putea. Eu consider ca o casnicie ar trebui sa o ai la o varsta mai mica. Hai sa zic 30 maxim. Este doar parerea mea, fara critici.

| JackR a răspuns:

Uite aici, punctele de vedere ale varstelor diferite: https://www.youtube.com/watch?v=b-7c4VNGOgU

| Claxon987 a răspuns:

E din ce in ce mai greu sa construiesti si sa tii o relatie deci ia lucrurile din timp, dupa 30-35 de ani nu o sa mai stii de unde sa incepi ca se cam ingusteaza oportunitatile

| mgtow a răspuns:

Teoria aplicata de mine in relatie sta diferit de ce vrei tu. Cand esti singur iti permiti o masina buna scumpa si sa te simti om in ea stapan pe situatie, iti permiti un apartament de 200.000€ si il platesti fara griji, o menajera sa faca curat si mancare calcat rufe, vase (posibil si sex daca e buna). Altceva ce mai vrei. Bagate pe interes cu una si cand te lasa pentru un mos gen columbeanu vezi cum e asa ca dc sa nu iti formezi un viitor intr-o tara dezvoltata cu o cariera de invidiat si sa le dai peste nas cu penisul la astea incercand sa profite de tine tu le zici hai sictir
https://youtu.be/bZgU3I7nl_Y asa trebuie tratata o femeie

| mgtow a răspuns (pentru Claxon987):

Daca romancele noastre 95% din ele fac prostitutia in europa de unde sa le gasim? E imposibil sa poti trai cu una. Eu i.am zis asa cariera bani si no stres asa are acces la toata piata de femei si la 2 elemente fundamentale casa si masina

| Claxon987 a răspuns (pentru mgtow):

Daca ai ajuns la concluzia asta e trist, probabil asta e genul tau, daca doar asta atragi in jurul tau ca femei. Si femeile au cariere de succes, deci pretentii si nu accepta orice langa ele, asa cum erau obligate sa faca in trecut. De asta nu reusesti sa le gasesti pe cele bune, ca fug ele de cei ca tine.

| OldSoul a răspuns:

Ce varsta ai?

| Freya1 a răspuns:

Nu putem sa iti spunem noi.
Tu trebuie sa stii ce faci, ce decizi si incotro mergi.La o adica poti sa experimentezi o relatie si daca nu functioneaza sa mergi inainte pana gasesti persoana potrivita.

| mgtow a răspuns (pentru Claxon987):

Femeia e buna pentru a fi fericita cu interesele ei. Pe mine nu ma poate minti cu iubirea vietii mele si vreau sa mor langa tine. Nu mai cred in sperante false.