Buna.
Inteleg ca o iubesti foarte mult, dar se vede ca fata numai are nevoie de tine.
Daca tinea la tine atat de mult, atunci de ce nu s-a despartit de tine face to face.Adica sa fim serios,sa iti spuna ca va despartiti la telefon,cam nesimtita.
Ea sigur a gsit pe cineva si s-a gandit sa iti dea papucii.
Tu esti un baiat care pune suflet,dar in situatia asta chiar nu are rost.
Nici macar nu a putut sa te cheme la un suc sau in parc si sa iti spuna ca s-a terminat?
Asta demonstreaza cat tine ea la tine.
Nu mai pierde timpul gandindute la ea,ca iti irosesti timp important din viata,oricum e scurta, macar traieste-o cum trebuie.
Sunt atatea fete pe Terra, o sa gasesti si tu una care ar face orice pentru tine.
Succes in viata!
P.S.Scuze ca ti-am dat un raspuns care poate te va intrista,dar acesta este adevarul, chiar daca e dur, trebuie sa-l accepti.
Ia in calcul toate variantele: nu va potriveati, ne te merita, ai tot timpul sa cunosti persoana care sa -ti raspunda sentimentelor tale. De ce sa fii cu o persoana care nu are aceleeasi idealuri ca tine. 8 luni nu e o perioada asa lunga, daca treceau 5 ani aveai de ce sa regreti, asa ca poti sa vezi motivul adevarat pentru care s-a produs ruptura, repara ce se poate si daca nu, tot inainte! Dialogul deschis e cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci. Mult succes!
Si eeu vreau sa ma impac cu fostul meu iubit p care il iub mai mult ca viata mea! sunte desp de 1 an
paerea mea este ca daca te iub si ea cu siguranta te va cauta! hai sa iti spun ce mi s-a int mie cu fostul.
nu am vb deloc cu el timp de 1 anne vedeam la liceu in fiecare zi, treceam uul pe langa altul ca si cum nu n-am cunoste.nu stiu cum am putu sa ma abtin dar asta a fost! iar acum vreo luna m-a scos de la ign si vb mai mereu; x
chiar maine vine la mine cu toate ca nu ne-am impacat! deci parerea mea este sa o lasi ktv lunik sa iti simta lipsa si daca te iubeste te va cauta sau daknu te cauta ea, caut-o tu dupa vreo 2-3 luni si cu siguranta va fi foarte bucuroasa ca ai cautat-o si nu ai uitat-o!
Pai sunt mai multe varianta. Si eu am fost intr-o relatie luunga si l-am iubit cum nu am iubit pe nimeni. As fi facut orice pentru el. Au trecut 7 luni de cand ne-am despartit dar eu il mai iubesc, in adancul sufletului mai exista o mica speranta ca ne vom impaca. Insa pana atunci incerc sa il uit ( ies cu fetele, ma duc la film, shopping, chestii funny ). Asta ar fi o solutie, cu timpul o sa uiti. eu sunt fata si daca ti-a spus asa, asta e un pretext. ori a gasit pe altcineva ori s-a plictisit de tine. Ai putea sa incerci sa o aduci inapoi asA: adu-i aminte de amintirile frumoase pe care le-ati petrecut impreuna, cheam-o afara si spune-i tot ce simti pentru ea, fa-i un mic cadou ce sti ca ii place mult ca sa ii demonstrezi ca o iubesti. sau daca vrei sa vezi daca mai tine la tine, stai cu o fata si vezi cum reactioneaza. daca e indiferenta inseamna ca nu ii pasa si nici nu i-a pasat ( pentru ca o relatie de 8 luni nu se uita asa usor ). daca nici una din astea nu dau rezultate, imi pare rau, dar trebuie sa iti iei gandul de la ea si sa o uiti sper ca am fost de folos
Merci mult kasandrrrrra.Pe cineva nu are stiu sigur asta pentru ca unul din prietenii mei buni este cu sora ei iar sa se fi plictisit de mine, nu cred ca i-am dat motive. Oricum iau in considerare tot ce mi-ai spus si merci inca o data.
Este ca nu vrea sa se coplice si gasit pe altcineva mai bun am patit-o la fel dupa 8 luni mi-a spus la fel ca nu este pregatit si eu sunt disperata si acum dupa 3 luni fara el nu stiu ce pot sa fac dar stiu ca nu as putea sa il mai iert ca m-a lasat pentru alta la fel cred ca ai patit bafta uito
Effy35 întreabă: