Poate vrea sa fie cu tine, dar nu este inca dispus sa-si asume responsabilitatea unei relatii foarte serioase. Pur si simplu vrea sa o lasati mai usor pentru moment.
Tu trebuie sa ii spui sincer ceea ce simti pentru ca el trebuie sa stie. Nu are sens sa continui intr-un ritm care nu iti convine. Spune-i si vezi ce zice, apoi poti lua o hotarare cu privire la viitorul relatiei.
Nu-l mai cauta.Lasa-l pe el sa faca primul pas. Daca nu mai primesti nici un semn de la el asta e.Ori a gasit pe alta, ori avea alte „perspective".
In ce problema a insistat? Ca nu inteleg.Invita-l pe la tine.Se va bucura de asta.Doar daca nu are pe altcineva.Intre timp.
El a obtinut ceea ce si-a propus. De obicei, la varsta ta, trebuie sa intelegi ca nu sunt recomandate "relatiile" cu vecinii si colegii de serviciu. Fa un pas inapoi, dar decisiv.
Salut
Comunicarea este o cheie foarte bună într-o relaţie, te ajută să deschizi multe uşi şi poate rezolva multe neânţelegeri. Desigur ar trebui să discuţi. Dar cam pare ciudat că după un timp aşa scurt deja e indiferent. Asta ar trebui să te pună pe gânduri, dacă merită să continui sau nu. oare nu a fost doar o scurtă pasiune?
http://www.jw.org/......-potrivit/
Cele bune.
Exact.E o idee foarte buna sa-l inviti la o discutie si sa-l intrebi direct.
Si deci ii zici asa:``Auzi, tu cand ai de gand sa-mi zici si mie ca ne-am despartit? Am 25 de ani si pot sa suport adevarul.Nu crezi ca e aiurea ca eu sa aflu ultima? Colegele mele de ce-au trebuit sa se prinda inca de acu` o saptamana? De-aia ne-am iubit noi o luna de zile? Ca acuma sa stau sa caut pe facebook daca mai esti intr-o relatie sau nu?``
O luna si ceva nu e mult. Eu as zice sa-l mai lasi o perioada, sa vezi "in ce ape se scalda".
Cumva in rastimpul asta ati facut sex? Probabil pe planul asta ceva nu i-a placut, poate esti mai "clasica" si nu se simte in stare sa-ti ceara ceva in plus.
Intreaba-l.
poate esti cicalitoare, sufocanta. tu ai incercat sa ii zici sa va intalniti?
Nu este o idee buna. Tu trebuie sa ai mindria ta de femeie. Asteapta, fi rabdatoare sa vezi cum se deruleaza relatia. Daca aveti acelasi loc de munca, mai bine mascheaza o intilnire intimplatoare prin incinta cladirii ( dar sa fi sigura ca-l intilnesti ), il privesti si el, ca barbat ar trebui sa te salute primul; apoi vezi tu ce se intimpla si tragi o concluzie. Daca el a devenit indifferent, nu il aborda tu prima caci rezultatul va fi acelasi : indiferenta lui; si apoi ar fi sigur ca il iubesti maxim si te joaca, cum ii place lui. SUCCES!