Las-o. Despartă-te de ea. Dacă nu e în stare să te aprecieze şi să te respecte, nu are niciun sens să continui.
Vrei o fata care sa te iubeasca si sa iti vorbeasca frumos sau una care sa tipe la tine tot timpul? Gandeste-te si alege. Daca ai ales prima varianta, desparte-te de cea cu care esti si nu te mai impaca in veci cu ea, iar pe viitor cauta o fata care sa nu se supere pe tine nici daca ii patezi imbracamintea in public din greseala. Daca alegi a doua varianta, atunci ramai cu prietena ta de acum si nu te mai plange.
Cred ca ar trebui sa oferi iubirea si trandretea ta unei fete care iti poate raspunde la fel. Din ce ai spus, e clar ca nu va functiona asa la nesfarsit, iar un om nu mai poate fi schimbat - deci nu incape vorba sa incerci cumva sa o schimbi. Fie stai asa, iar despartatirea va fi amanata, fie te desparti acum si incepi deja sa gasesti pe adevaraaaleasa a inimii tale.
Mi se pare foarte dragut ce faci pentru iubita ta, si chiar mi-ar placea sa te vad fericit cu o fata care te iubeste la fel, sau poate chiar mai mult. da-i drumul!