Ai dreptate dar nu pot sa o parasesc pentru ca tin prea mult la ea si o iubesc prea mult imi e prea greu sa o parasesc...
Cred ca ar trebui sa oferi iubirea si trandretea ta unei fete care iti poate raspunde la fel. Din ce ai spus, e clar ca nu va functiona asa la nesfarsit, iar un om nu mai poate fi schimbat - deci nu incape vorba sa incerci cumva sa o schimbi. Fie stai asa, iar despartatirea va fi amanata, fie te desparti acum si incepi deja sa gasesti pe adevaraaaleasa a inimii tale.
Mi se pare foarte dragut ce faci pentru iubita ta, si chiar mi-ar placea sa te vad fericit cu o fata care te iubeste la fel, sau poate chiar mai mult. da-i drumul!
Las-o. Despartă-te de ea. Dacă nu e în stare să te aprecieze şi să te respecte, nu are niciun sens să continui.
Vrei o fata care sa te iubeasca si sa iti vorbeasca frumos sau una care sa tipe la tine tot timpul? Gandeste-te si alege. Daca ai ales prima varianta, desparte-te de cea cu care esti si nu te mai impaca in veci cu ea, iar pe viitor cauta o fata care sa nu se supere pe tine nici daca ii patezi imbracamintea in public din greseala. Daca alegi a doua varianta, atunci ramai cu prietena ta de acum si nu te mai plange.
"Ai dreptate dar nu pot sa o parasesc pentru ca tin prea mult la ea si o iubesc prea mult imi e prea greu sa o parasesc..."
Dramatizezi prea mult, mult prea mult. Omului nimic nu ii este imposibil