Deja la voi a devenit obisnuinta fa ceva ce ii place ei mult... si din pc meu de vedere si ea ar trebui sa se gandeasca la asta binenteles daca nu e egoista... duo la un concert la teatru ca e frumos nu stiu sa vina de la u multa bafta :*
Eu zic sa o surprinzi cu flori surprize cadouri declaratii si usor k usor isi va revenii asa eram si eu
Sunteti elevi? Daca da, atunci, cred ca, daca as fi prietena ta,'' ti-as da un pumn in nas sa ti-l rup '', apoi dupa casatorie ai vrea scandal? Mai gandeste-te ceva. Pupaturi si sex in timpul prieteniei?
A trecut ceva timp, poate e normal ca relatia sa se mai raceasca. de obicei baietii se plictisesc de fete si le dau papucii. tu se pare ca esti diferit si chiar tii la ea. felicitari! arata-i cat de mult o iubesti, si o sa isi dea si ea seama ce suflet bun ai! fii tu insuti! cred ca deja stii cat de cat ce ii place nu? atunci fa-o sa se simta iubita si respectata. mult succes!
Intalniti-va acasa la tine, surprinde-o cu un cadou! lipeste de la usa pana in dormitor unde esti tu, biletele cu diferite mesaje... apoi o saruti si tu asa misto, eee mai departe totul vine de la sine...
Vorbeste frumos cu ia si cumparai haine duo la mol si faceti cei place ei
Effy35 întreabă: