| alexz122 a întrebat:

Salut, am o problema tare presanta si as fi recunoscator daca ati citi tot. Mama mi-a facut un cadou de paste, un lant de aur cu cruciulita fara sa ma intrebe daca vreau si eu, iar eu consider ca doar cocalarii poarta asa ceva la gat, sa nu mai pomenesc si faptul ca sunt ateu, iar ea stie asta. Nu stiu cum sa-i spun ca pur si simplu nu imi place si ca ar trebui sa asculte si parerea mea de acum inainte, pentru ca mama e genul de om cu care nu te poti intelege, oricat de frumos i-ai explica, o sa se supere, o sa zica ca sunt eu rau sau alte d-astea si cel mai grav e ca simt si eu durerea celor din jur. Dar puii mei, de banii aia imi luam doua perechi de adidasi nike sau o placa video noua..si nu imi mai stricam imaginea, transformandu-ma intr-un cocalar, sau dand impresia ca sunt crestin. Intrebarea e, ce sa fac? Daca incetez pur si simplu sa-l port o sa aiba aceeasi reactie si chiar nu vreau sa ma mai stresez. Multumesc!

6 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Lasa jocurile pe calculator si explica-i ca apreciezi gestul dar acest lant nu te reprezita, iar daca te obliga sa faci asta prin comportamentul ei, inseamna ca nu tine la fiul ei.

| Lawliet14 a răspuns:

Crestinii sunt cocalari? Tu esti cocalar, tot ce conteaza la tine sunt adidasii Nike pe care oricum ii cumperi din banii parintilor. Stii cum e in politica in diplomatie? Inseamna ca porti lantisorul pentru maica-ta. Cat timp esti pe banii ei. Nu e necesar neaparat sa fie la vedere. Ea incearca sa te invete de bine.

Si poate ca ar fi cazul si sa te joci mai putin pe PC.

| alexz122 explică (pentru Lawliet14):

Nu am spus nimic rau de crestini, am mentionat persoanele care poarta lanturi de aur la gat, cocalarii. Adidasii au fost un exemplu de cadou mult mai bun decat lantul ala cam la aceiasi bani. In al treilea rand, am intrebat cum dracu as putea sa fac sa nu mai port chestia aia fara sa detonez o bomba cu ceas ca mama. Si in ultimul rand, din jocurile online, sau cele care ilustreaza realitatea ai multe lectii de invatat, nu e chiar asa cum spun mosii si babele de la scara, ca jocurile prostesc oamenii.

| RagnarokR a răspuns:

Ai un lant mare de aur la gat, sau un lantisor?
Daca nu esti diavol, poti sa porti la gat linistit.

| deea1155 a răspuns:

Pierdel- glumesc. Cu riscul ca se va supara, nu-l mai purta. Pana la urma o sa inteleaga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poartă-l fără cruciuliţă.