Salut Andy, ti-am citit cu atentie povestea si sfatul meu pentru tine este sa faci ce simti, nu ce gandesti. Daca simti ca te minte nu e aceiasi treaba cu faptul ca tu crezi ca te minte.In legatura cu palma aia...ii poti explica ca tu i-ai dat palma aceia pentru ca o iubeai foarte mult si tineai la ea foarte mult, daca nu tineai la ea mult, dupa acea seara cu concertul nici nu o mai cautai, nici nu o mai bagai in seama.Deci palma nu a fost ca si cum ti-ai lovi un dusman ci ca si cum ti-ai lovi un frate/sora(persoana iubita) care te-a dezamagit. Daca ea s-a facut rece, tu trebuie sa o incalzesti..incearca sa ii compui o poezie sa ii duci un cadou.o atentie ceva...Sa o faci si tu la randul tau fericita.Eu iti urez mult succes si sper ca te-am ajutat.
Mda, iubire de copil, prostii adolescentine sa nu le zic copilarii.
voua abia v a crecut par la put.za da nu mai puteti de iubire... iar tu mare educatie sa dai in fete din simplu motiv ca se duce la un concert cu un alt copil
Sa mori tu? Tu nu ai avut aceasta "iubire de copii"? Eu zic ca e prima si ca e acel moment cand inveti sa iubesti, faci greseli...le repari..inveti.
Ba da am avut-o, cand o scoteam la un suc, la o plimbare in parc, cand o tineam de mana sau ii furam un pupic.
Nu cand o cautam pe la concerte sa ii dau plame ca era acolo cu un copi de 13 ani si pe urma sa ii spun ca ea e iubirea vietii mele
Nu vei putea niciodata sa mai iubesti un barbat care te-a batut. Deci in relatia voastra, nu va putea exista niciodata iubire din partea ei. Toleranta, obisnuinta, supunere, poate amicitie, frica, dar nicioidata iubire. Nu ii mai cere sa iti spuna ce te iubeste, ar fi o minciuna, ai omorat definitiv tu iubirea pentru tine in sufletul ei. Se poate preface suficient cat sa accepte relatia in continuare, dar cam atat
Din momentul in care ai lovit-o a plecat totul. Si da te.a mintit naspa daca a facut-o odata o s-o faca de 100 de ori. Las.o nu.i de tine chiar daca pare imposibil de greu.