Si ce se intampla daca ii duci o floare sau o ciocolata? Apoi o intrebi cand e libera. Si ce daca-i mai mare? Eu stiu o vorba pe care imi pare rau ca n-am aplicat-o. Nu o scriu aici ca-i prea porcoasa dar este vorba despre organul sexual al fiecaruia. Unul se pastreaza la fel toata viata, altul numai cat ii tare e bun. Deci, dupa parerea mea, barbatul trebuie sa fie mai tanar. Oricum femeile (se zice) is mai mature si pot conduce mai bine.
Dacacesti interesat in viitorul aoropiay de casatorie, poti sa o intrebi daca are prieten sau nu, daca nu, las-o in pace nu-i da sperante si nu ii incurca viata.
Pai daca esti barbat incerci sa o inviti undeva, nu cont ca are sau nu prieten, daca accepta e clar ca vrea, nu te int pe tine ca are prieten sau n-are.
Daca esti pampalau, stai asa ca fraierul, deci ce alegi? Sa fi barbat sau nu?
Lasa ce a fost in trecut, ca si tu esti barbat, nu ti-e frica de o bataie de la niste prosti, ca oricum tu nu ai nici o vina, ea decide in relatie, nu tu, daca ea vrea cu tine si nu cu ala, e f clar totul, ala sa se ia de ea la o adica ca te-a ales pe tine.
Poti sa si explici la o adica asta.
Nu cont ca ai 18 ani si ea are 27, esti deja major e ok.
Deci ia initiativa! Nu sta asa.
Ba Johnule? Ce faci ma pe TPU in autobuz doar asa ca mor de curiozitate?
Mergeam la munca și azi merg la munca pana sâmbătă doar Duminica am liber de la 7 pana la 4 jumate am programul
Ia zi mergem? Macar săi spui ce simiți cu adevărat
Cum dreacu ma explica și mie )) sati bage prețurile de 3 ori și tu )
A aflat ca mergi la sala )) ești teroare ))
Bro sti ce faci serios du-te du-te frate spune-i ce simiti cu adevărată pentru ia macar știe adevarul așa ce o sa faci o sa regreți tot restul vieți tale ca nu ai avut curaj deloc sa te duci sa vorbești macar cu ia du-te cumpăr dulciuri serios du-te cumpara dulciuri și ia Rafaelo DInla și dai una și spune-i ce simiti tu cu adevărată pentru ia lasă sa Rada alți cât vor ei ti du-te cu curaj frate sa mor eu dacă te minte dacă erai din Constanța mergeam cu tine mergeam amândoi unde stai?
Lucrez de la 7 la 4 jumate doar Dumincă sunt liber la 5 ne vedem une vrei tu ne loam și câte o shaorma cu usturoi )) : )
Să-mi lasi adresa in privat merg cu tine : ) amandoi curaj fără frica așa spui ce ai pe inima și Dumnezeu știe ma departe ce se va întâmpla
Am uitat sa zic ca Rafaelo nu cumpara de acolo de unde lucrează ia ca ) bandita la cum ești tu ne bagă Rafaelo de 10 ori pe casa )