Daca te iubeste cu adevarat nu ar trebui sa aiba dubii...sa cel putin asa e la mine...
Mers mult de raspuns dar cum sa fac sa uitam totul ca e foarte greu
Timpul le vindeca pe toate, se zice. Asa ca e nevoie de timp pentru ca el sa treaca peste asta. Arata-i in continuare ca il iubesti, petreceti cat mai mult timp impreuna, simtiti-va bine si incet-incet isi va recapata increderea in tine. Pana la urma, nu s-a intamplat nimic grav! Bafta!
Multumesc mult ma bucur ca ma intelegeti si-mi sfatuiti sfaturi de folos
Daca zici ca cu "X" nu ai avut relatii sexuale,poate prietenul tau a fost primul din viata ta... Daca a fost asa,atunci nu ar avea cum sa aiba dubii in legatura cu tine. El nu trebuia sa faca lucrurile acelea si sa te minta, dar poate s-a simtit tradat si de aceea a inceput sa faca toate lucrurile, insa nu e indreptatit pentru ca oricat de tradat s-ar fi simtit nu trebuia sa te minta ci sa rezolve situatia cu calm si sa aiba incredere in tine totusi erau cativa ani de relatie...Despre tine pot zice ca ai vrut s ate razbuni sa ii arati ca tu esti mai "desteapta" (nu te simti jignita de acest termen)decat el si cu siguranta ai facut-o pentru ca te-ai simtit tradata si credeai ca relatia voastra nu mai are sanse sau etc. Oricum daca va iubiti treceti peste pentru ca e pacat dupa atat timp petrecut impreuna sa va despartiti din prostii din astea de copilasi care se plictisesc si nu stiu cum sa se razbune unul pe celalalt. Daca totusi observati ca nu veti putea uita si va veti scoate mereu ochii unul celuilalt pentru ceea ce a fost in trecut,mai bine terminati-o o data pentru totdeauna pentru ca e mai bine:asa veti sta linistiti si cu timpul, chiar daca la inceput va fi greu, veti trece peste si nu o sa va mai doara. Sper ca ti-am fost de ajutor. >
Stai de vorba cu el, asigura-l si arata-i la oricce pas ca-l iubesti si poate avea incredere in tine.Atatia ani nu i-ai gresit cu nimic si nu a intervenit nimic intre voi.Sa nu lase o vorba spusa aiurea sa distruga dragostea dintre voi.Ai rabdare si convinge-l de sentimentele tale si oricat ar durea, nu juca cu aceeasi moneda doar sa te razbuni.Nu vei face decat sa adancesti prapastia dintre voi si sa-i oferi si mai multa nesiguranta in dragoste