anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cine poate ajutati-ma va rog.in gimnaziu ma intilneam cu un baiat X si dupa citeva saptamini m-a chemat la el acasa trecind de la scoala ca sa-i dau conspectul la l.franceza ce minte am avut atunci ca si acum imi pare rau ca am facut pasul acela i-am dat conspectu el a inceput sa imi spuna ca ma iubeste si a inceput sa ma dezbrace eu ii spuneam ca nu vreau iar el insista.linistese va fi totul bine iti va place.insista dar i-am spus ca nu vreau si l-am respins. dupa aceasta el la scoala a spus la toti ca a avut relatii cu mine pe cind sincer nu am avut nimic.acum sunt cu prietenu meu de 6 ani impreuna si el a auzit de aceste lucruri din scoala de cind ne-am inceput a intilni si el are dubii fata de mine daca nu am avut cu X relatii de sex.printre toate astea citiva ani in urma nu mai venia des la mine se ducea la prietenul sau dar acolo erau doua fete gemene si ii placea una din ele cind am aflat am ramas socata ca cum el a putut sa faca asa ceva sa ma minta de cite ori se ducea spunea a doua zi ca na putut veni la mine ca a fost la prietenu lui. peste citeva timp din ciuda o fac si eu ma petrece un baiat de la disco si cu putere ma strins si m-a sarutat i-am spus totu la prietenu meu ca din durere si amagire am facut pasul cela ca sa ma petreaca individul cela dar la sarut sau la altceva nici gind atunci vroiam sa-i fac si lui dureros ca m-a petrecut altul acasa dar sa primit inca si mai dureros.acum imi spune ca nu ma mai crede in mine a pierdut toata increderea cind se enerveaza nici nu vrea sa ma vada dar dupa cind incepem a vb linistit imi spune ca ma iubeste si vrea sa fie cu mine dar vrea sa uite totul dar nu stie cum si-mi cere ajutor eu singura nu stiu cum sa fac ca sa uitam amindoi mult imi doresc o viata fericita linga el anume linga el caci foarte mult il iubesc si nu-mi vad viata mea fara el. ajutati-ma va rog mult stiu ca merit sa sufar dar nu vreau sa-l perd el e totul pentru mine.

11 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat nu ar trebui sa aiba dubii...sa cel putin asa e la mine...

| twiter a răspuns (pentru ionutzul31):

Mers mult de raspuns dar cum sa fac sa uitam totul ca e foarte greu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe viitor inainte sa alegi "doresc sa l public" alege "doresc sa l editez". 3 min din viata mea irosite degeaba angry

| ionutzul31 a răspuns (pentru twiter):

Lasati timpul sa treaca...va fi binewinking

| cumsablog a răspuns:

Timpul le vindeca pe toate, se zice. Asa ca e nevoie de timp pentru ca el sa treaca peste asta. Arata-i in continuare ca il iubesti, petreceti cat mai mult timp impreuna, simtiti-va bine si incet-incet isi va recapata increderea in tine. Pana la urma, nu s-a intamplat nimic grav! Bafta!

| twiter a răspuns (pentru ionutzul31):

Multumesc mult ma bucur ca ma intelegeti si-mi sfatuiti sfaturi de folos

| twiter a răspuns (pentru cumsablog):

Multumesc mult ca-mi raspundet-ti cu sfaturi de folos

| Ella a răspuns:

Daca zici ca cu "X" nu ai avut relatii sexuale,poate prietenul tau a fost primul din viata ta... Daca a fost asa,atunci nu ar avea cum sa aiba dubii in legatura cu tine. El nu trebuia sa faca lucrurile acelea si sa te minta, dar poate s-a simtit tradat si de aceea a inceput sa faca toate lucrurile, insa nu e indreptatit pentru ca oricat de tradat s-ar fi simtit nu trebuia sa te minta ci sa rezolve situatia cu calm si sa aiba incredere in tine totusi erau cativa ani de relatie...Despre tine pot zice ca ai vrut s ate razbuni sa ii arati ca tu esti mai "desteapta" (nu te simti jignita de acest termen)decat el si cu siguranta ai facut-o pentru ca te-ai simtit tradata si credeai ca relatia voastra nu mai are sanse sau etc. Oricum daca va iubiti treceti peste pentru ca e pacat dupa atat timp petrecut impreuna sa va despartiti din prostii din astea de copilasi care se plictisesc si nu stiu cum sa se razbune unul pe celalalt. Daca totusi observati ca nu veti putea uita si va veti scoate mereu ochii unul celuilalt pentru ceea ce a fost in trecut,mai bine terminati-o o data pentru totdeauna pentru ca e mai bine:asa veti sta linistiti si cu timpul, chiar daca la inceput va fi greu, veti trece peste si nu o sa va mai doara. Sper ca ti-am fost de ajutor. > big grin

| twiter a răspuns (pentru Ella):

Mersi mult de ajutor

| Ella a răspuns (pentru twiter):

Cu placere > :d

| Gabriella_8999 a răspuns:

Stai de vorba cu el, asigura-l si arata-i la oricce pas ca-l iubesti si poate avea incredere in tine.Atatia ani nu i-ai gresit cu nimic si nu a intervenit nimic intre voi.Sa nu lase o vorba spusa aiurea sa distruga dragostea dintre voi.Ai rabdare si convinge-l de sentimentele tale si oricat ar durea, nu juca cu aceeasi moneda doar sa te razbuni.Nu vei face decat sa adancesti prapastia dintre voi si sa-i oferi si mai multa nesiguranta in dragoste