Dacă acea fată te place pentru cine ești, nu este nicio problemă. Fata respectivă poate știe situația ta financiară precară și poate pentru ea asta nu reprezintă nicio problemă, dar dacă vrea să fie cu tine doar pentru a culege niște roade de pe urma ta nu merită. Nu e o rușine să fii sărac, e o rușine să rămâi toată viața așa. Crede-mă, banii nu cumpără fericirea, niciodată nu o va cumpără, banii doar o întrețin. De exemplu, eu, am ce vreau, obțin ce vreau foarte ușor fără să depun pic de efort și niciodată nu mă simt fericit, acea fericire pe care o am eu din pricina bunurilor materiale este de moment, trecătoare. M-am săturat să văd pe toată lumea că aleargă după bani, că distrug tot în calea lor, chiar și propria persoană pentru aceste hârti. Poate, cine știe, acea fată va rămâne în viața ta sau va fi o persoană trecătoare, asta depinde doar de ea. Important este să înveți lecția pe care viața ți-o dă, dacă nu, viața te va lovi până o vei învăța. Nu merită, nu se cade să fii cu o fată care se uită doar la situația ta financiara și doar asta să conteze pentru ea. Pe de altă parte, poate acea fată nu este așa cum zic eu, poate pe ea nu o interesează banii, poate pe ea o interesezi doar tu. Ai să vezi că va veni în viața ta cineva care-ți va schimba lumea și nu o să mai fie gri, va prinde culoare. Sfatul meu este următorul: Împlinește-te ca om, învață, fă un sport, investește în tine, asta e cel mai important și caută să înveți mereu din greșeli. Nu înseamnă ca dacă acum nu ai o stare financiară bună va fi pentru totdeauna așa, asta depinde doar de tine. Ar trebui după părerea mea să vorbești cu acea fată, să-i explici cum stă situația. Recent, am înțeles de la un om că fetele de primele 3 ori te vor refuza, te vor testa pentru a vedea dacă cu adevărat simți ceva pentru ele, a patra oară e cu noroc după spusele lui sau poate chiar din a 3 a. Mult succes!
Atasarea si iubirea nu ar trebui sa tina cont de situatia materiala, nu ar trebui sa faci nimic daca te place asa cum esti te place daca nu te place si mai ales daca vrea pe cineva cu situatie materiala ca si a ei inseamna ca nu este pentru tine si in cazul acesta nu ar trebui sa pui suflet sub nicio forma.
Fugi in viata asta de materialiste cat poti pentru ca ele nu vor avea sentimente reale niciodata.
Posesiunile materiale nu reprezintă un impediment în constituirea unei relații sociale.
Există destule femei care au mai mulți bani ca bărbații alături de care au ales să își împartă călătoria numită viață.
În ziua de azi, chiar nu mai contează cine posedă capitalul.
Contează doar ca împreună să îl aibă și să fie gestionat eficient.
Pai ce sa faci? Sa va intelegeti bine, asta conteaza. Daca va intelegeti si va iubiti, chestia cu banii nu ar trebui sa conteze.
podean183 întreabă: