| Marinel98 a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare.
Iubitei mele ii este frica ca a ramas insarcinata, au trecut 3 saptamani si 2 zile si inca nu i-a venit menstruatia.
In tot acest timp a facut 3 teste din care rezultatul a fost negativ, fiecare test la cateva zile diferenta, ba chiar o saptamana diferenta dar tot cu aceste teste nu stiu ce sa mai cred se simte balonata si abdomenul i s-a intarit, mai are si greturi, dar culmea e ca nu are pofta de mancare, mananca foarte putin. Tin sa mentionez ca in luna iunie a folosit in decurs de o saptamana de doua ori pastila de a doua zi, iar de curand a avut o infectie cu usturimi si scurgeri albicioase
As dori sa aflu daca asta rezulta doar o dereglare hormonala sau daca este insarcinata.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Doar ginecologul ei va sti sa ii raspunda la intrebare, dupa o consultatie

| Marinel98 explică (pentru Brigaela):

Multumesc! Totusi mai astept cateva raspunsuri.

| Marinel98 explică (pentru Violleta2022):

A folosit postinor. asta s-a intamplat in iunie, pana luna trecuta totul a fost bine, asta pana in data de 23 septembrie cand trebuia sa aiba menstruatia. Tot am asteptat, dar nimic nici in ziua de azi nu i-a venit, a avut acele scurgeri de care vorbeam, dureri in timpul actului sexual, balonari... etc. si a facut si 3 sau 4 teste de sarcina care au dat rezultat negativ. Chiar nu stim ce sa mai credem.

Iti multumesc din suflet!
O sa mergem la ginecologie pentru un control. Poate o sa-i prescrie si un tratament de urmat.
Sincer nu mi-a fost asa frica de sarcina cum imi este pentru ea, pentru sanatatea ei.
Iti multumesc mult DonnaAlba!

Vom face si asta.

Dar totusi la o sarcina nu are cum sa ma astept. A facut 4 teste de sarcina si toate au iesit negative.