Se numeste dereglare de ciclu si poate sa apara din diferite cauze (stres, raceala etc) http://www.acasatv.ro/......ruale.html
Pai e vorba despre tine sau despre ea?...se mai intampla, nu inseamna ca daca nu ii mai vine ceva timp menstruatie e insarcinata...
Sper ca te-am ajutat!
Despre ea, cred ca am fost destul de clar. Dar totusi, doua teste negative si ciclul intarzie sa apara?
Salut! Daca ai facut testul de doua ori, inseamna ca nu esti insarcinata, de regula testele nu mint. Dar cel mai indicat este sa te duci la ginecolog. Vei sti cu certitudine ce se intampla. Daca ai pana-n 20 ani, menstruatia mai face fente, ca la majoritatea fetelor pana-n 20 de ani. Oricum du-te la doctor. Multa multa sanatate!
Daca intarzie mai mult de 3 luni este o problma, dar deja este prea tarziu. Poate fi de la o raceala netratata
(ma refer jos), o nereglare hormonala, o alimentatie necorespunzatoare, sau de la stres, un factor foarte des intalnit.
Pai tu ai scris pe acolo ca cica : a facut un test....am facut sex, uitate mai bine, citeste inca o data ce ai scris si dupa comenteaza. E o dereglare cum ar fi atunci cand se reguleaza...
Cauza poate fi si alta,nu neaparat sarcina,ii poate intarzia din cauza stresulu, raceala, vremea rece, dereglare hormonala, etc.insarcinata nu cred ca e
O raceala o dereglare un virus ceva du-te si tu si ea si facetiva analizele