anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am si eu o problema
Sut stresant cu iubita mea daca se supara adica i am dat 80 de mesaje si am sunat o de 90 de ori ea nu raspundea si eu voiam sa vorbesc cu ea ca sa lamurim si ea nu ma puteti ajuta nu stiu cu un sfat ca sa nu mai fiu asa stresant

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Tu vorbesti serios? Frate cum sa-i dai 80 e mesaje si s-o suni de atatea ori?!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nici eu nu ti as fi raspuns daca ma frecai la cap in halul asta

| anonimg a răspuns:

Comanda-i de pe un site un cadou: un cosulet de fructe sau dulciuri si un buchet de flori impreuna cu un mesaj din 3 cuvinte in care sa-i spui ca vrei sa ii vorbesti, si vanzatorul le livreaza direct la adresa ei.
Barbatii fac asta din placere; cu cat mai mult trebuie sa o faca cand lucrurile nu merg prea bine. Si cine stie daca nu chiar lipsa de atentie a dus relatia la starea aceasta.
Fii cu inima deschisa fata de ea; fii sincer. Si sinceritatea nu consta intr-o atitudine de lemn si nici intr-o multime de vorbe. Cauta sa o intelegi. Asculta mai mult si vorbeste mai putin. Trebuiesc mai multe fapte decat vorbe.
Succes!

| adelinbucur a răspuns (pentru anonimg):

I am acordat multa atentie a zis ca vrea spatiu cad i am lasat spatiu si nu i am dat mesaj 3ore s-a suparat si a zis ca nu o iubesc ca nu imi pasa de ea si am incercat sa vorbesc cu ea si nu a raspuns

| anonimg a răspuns (pentru adelinbucur):

Ok. Dar comanda aceea tot trebuie sa o faci. Pentru ea conteaza mult.

| adelinbucur a răspuns (pentru anonimg):

Ok

| octav005 a răspuns:

Poate i s-a stricat micrfofonul. casca la telefon si nu putea sa raspunda

| denisTiky a răspuns:

Nu o stresa in halul asta! Las-o mai moale si poate te v-a cauta iar, adica poate i-ai gresit cu ceva si acum vrea sa se retraga putin...sau cine stie cu ce ai suparat-o. Timpul le rezolva pe toate. Success in dragoste, sper ca te-am ajutat (=

| DroIja a răspuns:

Sun-o mai des.

| teemo2000 a răspuns:

Stai calm. Orice "minune" trece in 3 zile. Se va rezolva. Bafta!

| 13november a răspuns:

Nu mi se pare neaparat ca ești stresant, tu vrei sa rezolvi asta, iar ea nu. E cam copila as putea spune. Nu stiu sigur ce s-ar întâmpla dacă i-ai acorda același tratament. Sigur se va enerva si ori te va suna, ori te va ignora in continuare.
Fetele sunt complicata, I know. Las-o sa se calmeze momentan.

| alexmania04 a răspuns:

Calmeaza-te ca o sa inteleaga cat de fascinant esti tu si cat de mult ii lipsesti.