Nu mi se pare neaparat ca ești stresant, tu vrei sa rezolvi asta, iar ea nu. E cam copila as putea spune. Nu stiu sigur ce s-ar întâmpla dacă i-ai acorda același tratament. Sigur se va enerva si ori te va suna, ori te va ignora in continuare.
Fetele sunt complicata, I know. Las-o sa se calmeze momentan.
Calmeaza-te ca o sa inteleaga cat de fascinant esti tu si cat de mult ii lipsesti.
Comanda-i de pe un site un cadou: un cosulet de fructe sau dulciuri si un buchet de flori impreuna cu un mesaj din 3 cuvinte in care sa-i spui ca vrei sa ii vorbesti, si vanzatorul le livreaza direct la adresa ei.
Barbatii fac asta din placere; cu cat mai mult trebuie sa o faca cand lucrurile nu merg prea bine. Si cine stie daca nu chiar lipsa de atentie a dus relatia la starea aceasta.
Fii cu inima deschisa fata de ea; fii sincer. Si sinceritatea nu consta intr-o atitudine de lemn si nici intr-o multime de vorbe. Cauta sa o intelegi. Asculta mai mult si vorbeste mai putin. Trebuiesc mai multe fapte decat vorbe.
Succes!
I am acordat multa atentie a zis ca vrea spatiu cad i am lasat spatiu si nu i am dat mesaj 3ore s-a suparat si a zis ca nu o iubesc ca nu imi pasa de ea si am incercat sa vorbesc cu ea si nu a raspuns
Ok. Dar comanda aceea tot trebuie sa o faci. Pentru ea conteaza mult.
Nu o stresa in halul asta! Las-o mai moale si poate te v-a cauta iar, adica poate i-ai gresit cu ceva si acum vrea sa se retraga putin...sau cine stie cu ce ai suparat-o. Timpul le rezolva pe toate. Success in dragoste, sper ca te-am ajutat (=