Daca este foarte gelos de acum, imagineaza-ti cum o sa fie dupa cateva luni. Parerea mea este ori sa discuti cu el si sa ii spui ca te deranjeaza, ori sa te desparti de el. Avea dreptate neutrino, pentru ca felul in care se comporta cu tine, da semne de a fi badaran. Nu are niciun drept sa iti interogheze prietenele ce faci cand nu esti cu el sau sa iti ceara telefonul. Daca te-ar iubi ar avea incredere in tine. Iubirea inseamna in primul rand incredere si respect. Iar el este clar ca nu are nici incredere in tine, nici nu iti respecta dreptul la intimitate. Parerea mea este ca exista trei solutii la problema asta: ori discutati pe tema asta, ori te desparti de el, ori te complaci in situatie. Nu este normal ca dupa o saptamana sa fie asa de gelos, iar daca ii permiti mai incolo o sa faca si mai rau si o sa iti fie tie mai greu sa inchei relatia, pentru ca in momentul ala vei fi mult mai atasata de el. Chiar nu cred ca vrei sa fii la cheremul lui in relatia asta.
Lasa-l, nu-ti trebuie de la aceasta varsta un stapan, care mai este si badaran.
Am 14 jumate. Mersi dar nu e badaran, deloc. Pot zice ca nu injura, nu se da la altele e asa cum trebuie sa fie
Scuza-mi expresia, atunci stai capra si fa-l fericit!
E un lucru bun ca e gelos...Ii pasa. Ai prefera sa nu ii pese deloc, si sa se mai si dea la altele?
Funda?
Lasa-l nue de tine
nu are incredere in tine. sasi caute pe alta
Incearca sa il faci sa se simta bine intr-o zi si dupa ar trebui sa se comporte mai frumos ( la fete merge )
La varsta asta oricum o sa te piarda, ca nu o s-o duceti o vesnicie impreuna. Insa sfaturile celorlalti sunt foarte bune, daca de la varsta asta se comporta asa nu e deloc bine. Badaran nu inseamna sa injure, badaran e si cineva care nu se poarta cum trebuie cu tine, adica asa cum face el, sa se uite in telefonul tau, sa-ti verifice mesajele etc. Ce face el e lipsa de incredere si lipsa de respect - la varsta asta chiar nu se merita sa inghiti mojicii de la nimeni, e varsta la care trebuie sa inveti, sa te distrezi, sa te simti bine cu prietenii, nu sa stai sa-ti faci probleme din cauza unui baiat care de fapt are el ceva probleme. Gelozia nu se vindeca, orice ai face o sa faca si mai rau, deci mai bine renunta la relatia asta pana nu ajungi sa iei si bataie sau alte treburi urate.
Nimeni nu e stapanul tau, relatia voastra nu are viitor, poate doar unukl sumbru pentru tine ( agresiune fizica sau verbala din partea lui ). Orice-ai face nu va avea incredere!
Vorbeste cu el si fa-l sa inteleaga ca esti libera sa faci ce vrei. Si ca o femeie poate insela un baiat daca vrea si cu el de mana. Nu are nevoie de telefoane, discutii pe facebook, etc.
Spune-i ca daca te iubeste asa cum crede, sa nu te mai controleze, pentru ca nu este normal sa faca asta.
El se comporta ca un copil, intr-o situatie in care te vede ca pe un obiect pe care el il detine. Nu, copil, nu esti un obiect sa poti fi controlata si sa ti se spuna ce sa faci.
Suntem oameni, iar si gandim diferit. Dar niciodata sa nu renunti la prietene sau prieteni pentru cineva care iti impune ca este gelos. Inseamna ca nu are incredere in tine. Iar o relatie care nu e bazata pe incredere, oricand se poate termina.
Fa-l sa inteleaga lucrurile astea si sper sa va fie bine in continuare. Daca nu intelege, nu vreau sa par rau, dar nu meriti sa stai intr-o relatie de genul, pentru ca, cu timpul va fi si mai rau.
Sper ca te-am putut ajuta!
Asta nu mai este gelozie.Este obsesie.Greu sa ai o relatie cu un asemenea baiat.In timp se va accentua aceasta obsesie.Dar va fi si mai greu sa-i dai papucii.
Il poti insela , vorbesc serios, si el face la fel numai ca se intereseaza de tine numai sa stie cand sa te insele
P.S daca ar fi asa ar fi cel mai destept baiat
Da-i papucii, soiul lui ii soi pagubos. Ce dovada de iubire este gelozia? Este mai degraba dovada de neincredere, si poti sa mai vorbesti de o relatie, unde este neincredere? Poate fi el baiat cat de gigel se poate, dar gelozia poate transforma pe oricine intr-un monstru.
Discuta cu prietenul tau, daca si tu ti la el spune-i ca nu l-ai insela cu o alta fata si daca te iubeste sa aive incredere in tine pentru ca gelozia de multe ori strica relatiile..bafta!