Ea te a respins nu merita niciun efort sa faci pentru ea, ea nu te place si lasa o uita o, cauta ti pe altcineva.
Ce te costa sa o feliciti pentru absolvire? Despartirea a fost una amiabila ma gandesc. Dupa cum interactioneaza poti vedea daca mai este interesata de tine.
Eu zic sa nu incerci nimic si sa nu te mai gandesti la ea. Stiu ca e dificil, dar daca incerci, sunt sigur ca nu vei avea parte de reactia pe care ti-o doresti tu din partea ei si vei avea de suferit. Aminteste-ti, s-a despartit de tine! Faptul ca ti-a spus ca vrea sa se concentreze pe scoala, e vrajeala. Eu sunt convins ca ea are pe altcineva.
Faptul ca a zis ca nu isi doreste o relatie pentru ca e ocupata cu scoala e de fapt o minciuna. E un alt fel de a spune ca nu isi doreste sa fie cu tine. Dar oamenii in general gasesc o explicatie, ca sa nu sune asa brutal raspunsul. Problema e foarte simpla. Cand vrei sa fii cu cineva, esti. Toata lumea merge la scoala sau munceste. Unii oameni care au o cariera foarte dezvoltata (0.01 la suta) au si ei relatii si familie etc. Deci faza cu faptul ca este ocupata a fost doar o minciuna, ca sa nu te faca sa te simti prost. Singura chestie utila pe care o poti face pentru binele tau emotional e sa gasesti o cale sa iti scoti din cap obsesia pe care ai facut-o pentru ea. Adevarul este ca nici macar nu o cunosti bine, nu ati mai vorbit de mult. Intre voi nici macar nu exista o relatie de amicitie. Nu exista niciun fel de relationare. Pentru ca ai obsesia pentru ea, nu poti dezvolta relatii cu alte fete si ajungi sa zici ca niciuna nu e suficient de buna. Esti indragostit de o fata pe care nu o cunosti aproape deloc. Totul este o fantezi. Asa ca parerea mea este sa treci peste, sa vorbesti cu mai multe fete, sa vezi cu care poti dezvolta mai mult decat o socializare si asa mai departe. Nu e ok sa iti pierzi viata gandindu-te la un om cu care ai interactiune zero.
Nu, nu merită să mai încerci ceva. Atitudinea ei este foarte clară și la obiect. Dacă era atrasă de tine și voia o relație cu tine acum făceti 1 an de relație. Concentrează-te pe dezvoltarea ta. Succes.