S-ar putea ca "nesimtitul" iubirii in felul acesta sa te faca sa iti para rau in viitorul apropiat https://www.tpu.ro/......recent-am/
Nu de alta dar ai in fata ta acolo o fata misto si ii dai cu piciorul, cand o sa vezi ce fel sunt alte fete ce centura a devenit acest sat fara caini, o sa regreti;)
Pai, aia nu mai este indragosteala, ca vorbesti si gandesti cu "erectia" din pantaloni, care-ti spune ce-si doreste, iar intr-o luna se potoleste
Aia nu e iubire. E atracție, simpatie, nevoia de a fi cu cineva. Dacă te îndrăgostești și iubești pe cineva nu mai poți sta fără acea persoană.
Da,iar fenomenul asta se aplică și la obiecte,vreme și așa mai departe.
Adică de îndată ce ești satisfăcut,nu mai simți nevoia respectiva.
Sa luam exemplu o mașină.Ti-o dorești de mori,iar când o ai,te plictisești și vrei altceva.
Asta e latura umana,mereu se plictisește și caută mai mult și mai mult.
Însă când vine vorba de fete,probabil că nu e așa interesanta cu parea la început, mă gândesc. Daca da, posibil sa fi fost din cauză că dragostea a fost oarbă și de-aia.
No, concluzia nu știu care ar fi, trage-o tu din ce am scris
Cheers!
La mine funcționează altfel, eu nu cred in îndrăgostire ce vine într-o lună și în chimie ce o ai in primele 2 minute și dacă nu e aia, sănătate dar e trecătoare de multe ori
Da. Am gasit una grozava si credeam ca ma voi casatori cu ea.
Conditia era sa fie virgina.
M-a asigurat ca e si dupa 1 luna de amanari am ajuns in pat. Cand sa o bag chiar nu intra. Cam dupa un minut a intrat deodata pana la radacina. Nu era virgina dar se tinuse contractata cum te tii cand iti vine sa faci felul 2 si nu vrei. Daca nu era asa,, galeata'' poate curgea si un pic de sange si reuse a sa ma pacaleasca.
Da,cred că mi s-a întâmplat și mie.De fapt, e ceva perfect normal.Ai grija totuși, daca ți se întâmplă de multe ori, se poate sa ai o anumită inconstanta in sentimente și emoții, iar asta ar putea cauza provocări în viitoarele tale relații.
Mda ori te ai drogat sau cineva ti a pus drog in pahar, ori ai baut, ori schizofrenie gradul 7. Mi s-a intamplat si mie cu o colega in clasa a 2a, dar eu ramasesem deja repetent de 10 ori. I-am vazut spatele ca avea o rochie cu spatele gol si m-a excitat. Am zis wow dar am zis ca e cam mare pentru mine asa ca astept cele care intra la pregatitoare la anul? Succes!
minnie91 întreabă: