Saluti!
Hehe!,obstacolele din viata trebuiesc depasite. Asteapta sa cresteti mai mari +20. Odata cu cresterea - apar si variantele viitorului
Aveti peste 14 ani deci raspundeti penal amandoi. Ar fi mai bine pentru voi 2 daca va tineti de scoala. Ce esti asa fricos? Plecati amandoi in lume, dar inainte de asta sa aveti un loc de munca amandoi. Va puteti transfera la alta scoala. Nu-ti mai face griji, nu rezolvi nimic cu grijile.Parintii aia ar trebui decazuti din drepturi la cat de ticalosi sunt. Poti vorbi cu cineva din politie ca sa stii ce se intampla daca parintii ei fac plangere. Cauta un forum de politisti pe net si intreaba acolo.
Salut,
Pt relatii intime, dupa ce are varsta de 15 ani.
Pt restul, depinde cat de tare doresti. 45km e cam mult ca distanta.
Iar rasismul va ramane intotdeauna acolo. Nu prin faptul ca esti altfel, ci doar pentru ca esti de etnie roma care e considerata problematica.
Depinde de tine daca vrei sa te lupti o viata cu ai ei sau sa gasesti pe cineva mai aproape de casa.
La rece vorbind, parca e mai bine sa cauti pe cineva mai aproape de casa.
Pai o sa fac si asta..multumesc de sfat, apreciez ca nu toti oameni discrimineaza
ăm.distanta nu este o problema, dar in schimb parinti ei sunt fenomenali ma jur...imi zic mie ca nu au ce cauta tigan in familia lor si..mai au o casa la tara si acolo primesc toti tiganii in casa..si ii lauda..ca nu stiu ce, ba chiar ii dadea replici prietenei mele ca, uite tigani aia ce buni sunt si respectosi sunt tu stai ca muta, si gen ma intreb dacs se contrazic singuri?
Eram decisi sa mergem la mine pana gasim chirie, eu unu pot lucra part-time ca ospatar, cat si ea s-a oferit sa facem ceva amandoi part -time...da poate o sa fie greu.dar atata timp cat suntem calculati si stim ceea ce vrem cred ca e ok, si desigur..ne continuam si studiile, la acelea ne-am gandit prima data, eu o sa ma transfer la Bucuresti si ea ramane unde este si merge cu tramvaiul sau alt mijloc de transport, eu nu prea vad de ce aș raspunde penal..deoarece..am cazut amandoi de acord sa ne abtinem..pana cand totul va fi asa cum neam dorit