Fi "strong" adica apropiete d baieti k te pot schimba in mai putin d 1 luna stiu eu (sunt baiat )
Fii tu insati si arata-le tuturor ca nu mai esti cum te percepeau ei ca te-ai schimbat dar problema e ca trebuie sa faci tu aceasta schimbare sa ai vointa degeaba zici ca vreau sa ma schimb daca nu o pui in practica o stiu din proprie experienta
Pai eu nu stau langa baieti Aia e faza. si toata lumea ma crede pitica pentru ca sunt mica la inaltime. Si cand trec pe coridor Ma intreaba Esti in clasa a 6 a? Si se mira
Pai eu am vointa. :p De aia spun. Deci nu ma pot opri din plans chiar si cand nu e un motiv plang)
Salut. pai ar trebui sa nu inveti si sa nu te intereseza soala sa fii asa dar daca toti te considera o plangacioasa nu ai decat pentru ca daca tu te-ai straduit sa inveti si puteai mai mult nu-i nimic.Fii tu insuti si totul va fi bine... Crezi in tine si spune-le frumos ca nu mai vrei sa te considere un copil plangacios si ele o sa inteleaga... Ciao si bafta.
Toata lumea are sentimente, dar daca vrei sa le spui sa te lase putin in pace zi-le sa iti dea putin timp liber sa fii putin singura, stai putin cu baietii si fii putin mai puternica.De cand sau cu baietii sunt putin mai furioasa, imi vine sa tip . Daca nu stai cu fete dure. Spune-le ca e cool sa iti arati sentimentele in public, decat sa le tii pentru tine.:X:X:X:X:X:*succes.Sau in loc de plans poti sa faci altceva.Sa fredonezi o melodie care-ti place, sa te gandesti la ceva super haios.
Si eu sunt mic, si tot la fel plang din aproape orice cateodata si detest asta, eu tot in clasa a 6 sunt, dar in legatura cu notele proaste tot la fel plangeam din cauza asta pana mam obisnuit
Asculta muzica rock, gandeste te k lumea nu se sfarseste daca tu iei o nota mai mica decat cea visata.
Pai incearca din raspuderi si daca nu merge cu vorba frumoasa zile pe un ton... nu stiu mai cum sa zic sa te inteleaga
1 - Incearca sa te concentrezi
2 - Daca nu intelegi intreaba profesorul dupa ora
3 - Stapaneste-te la scoala
4 - Spune-le ca nu ai nevoie de atata atentie si ca o sa-ti treaca
5 - Succes!
Da stiu cum este am aceeasi problema ca si tine de fiecare data cand iau nota mica in vacanta zic ca ma schimb dar nu e posibil ca sunt lenesa dar nu-ti face griji tu trebuie sa te straduiesti cat poti la scoala eu sunt clasa a 7 si mi-am dat seama ca cu notele mici nu ajungi la un liceu bun nu ai tot ce iti trebuie si nu plange eu in clasa a 5 plangeam dar in a 6 nu am plans la nici o nota de fapt o ajutam pe colega mea sa nu mai planga Si pe mine ma faceau pitica dar nu-ti face griji nu mai pune la suflet tot ce zice alti o sa cresti tu inca te dezvolti cand o sa fi mare doar nu o sa ajungi lungana. Straduiestete la scoala si fi atenta la ore! Team pupat
Trebuie sa faci o "cura" de desensibilizare. Adica sa iei intentionat o serie de note foarte proaste. Dupa aia o sa-ti fie mult mai usor.