| king5151 a întrebat:

Salut, cand va pleaca cineva drag in strainatate, varsati cate o lacrima? Indiferent de cati ani este acolo, sau daca a mai plecat si alte dati. E normal?

9 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Depinde de gradul de rudenie.Dar in general nu. Pentru ca este normal sa ne facem fiecare viata asa cum ne-o dorim.

In schim sunt multe pupaturi si ura. Oricum ne putem vedea pe camera.

| Smolbean a răspuns:

Bineînțeles că e normal. Înseamnă că ții la persoana respectiva și ca ai sentimente

| DjSannan a răspuns:

Da, este normal sa varsati o lacrima atunci cand cineva drag pleaca in strainatate. De fapt, este chiar bine sa simtiti tristetea plecarii si sa va exprimati emotiile. Acest lucru poate chiar sa ii ajute pe cei care pleaca sa se simta mai confortabil si sa stie ca ii veti aprecia si urmari indiferent de distanta

| asinedthereal a răspuns:

Da, este normal deoarece te obișnuiești cu acea persoana cât timp este lângă tine iar atunci când pleacă parca ia tot binele din jurul tău (vorbim de familie sau de cineva drag) dar te vei simți asa temporar, când te vei obișnui din nou fără acea persoana. Fă ți viata mai ușoară și elimina stresul și supărările, accepta situațiile care nu depind de tine. Ai grija de tine

| king5151 explică (pentru helpforyou):

Ma refer la frate sora parinti etc

| helpforyou a răspuns (pentru king5151):

Asta cand pleaca la inceput. Dar dupa ani de veniri si plecari, fara lacrimi.

| miki00 a răspuns:

Întrebarea e,, ce traumă ai?" nu e un lucru ok sa întrebi asta nu are logică decât dacă ești un om rece și detașat care trăiește o emoție umană comuna și normala într-un astfel de moment. Învață că empatia e normală și acceptă să iubești și să fi iubit.

| LordCristobal a răspuns:

Da,e ceva normal, stai linistit.Intodeauna ai o stare de nostalgie si tristete pentru persoanele dragi tie care o sa plece undeva departe.
Important e sa iti continui viata mai departe si sa nu cazi in melancolie din cauza ca cineva a plecat in strainatate.

| Allhambra a răspuns:

Familia fostului meu prieten a emigrat în Australia. Și bineînțeles că și el a trebuit să plece cu ei.
Am fost bolnavă de supărare și tristă luni de zile. Vorbeam săptămânal la telefon până ne-am dat seama că ne chinuim aiurea și am renunțat. Dar cicatricile în suflet au rămas și probabil vor rămâne mult timp...