Frate odata ce s-a dus la altul si sta cu el nu vad de ce ai mai primio inapoi si sa vina in genunchi...tu ce esti secand hand? Mana a doua? Nici degeaba nu mi-ar mai trebuii ...fii tarr capu sus si o da vezi ca rau ii va parea peste ceva timp
Mergi si vorbeste cu ea pentru ultima data. Zi-i ca daca ea chiar e fericita cu acel baiat, atunci tu nu vei sta in calea ei pentru ca cu adevarat tii la ea si o iubesti. Si intreab-o: daca ea chiar vrea asta, daca chiar ea vrea s-o lesi.
Tot ce face ea acum ea incearca sa te faca gelos. Insa daca ii dai un ultimatum si ii spui asta, ea la sigur se va intoarce la tine, fiindca cat de mult nu v-ati fi sfadit, ea oricum te iubeste, ati fost de mult timp impreuna. Ea nu simte nimic pentru tipul ala.
Părerea mă-si în relația voastră
Jigniri
Unul din voi lasă de la el mai mereu
Iubire și fericire de o săptămână după ce ați fost împreună și îți spunea că te iubește, apăi te-a părăsit.
Facebook și postări
Aaaaaatâtaaa dramă, omule...
Dacă cu adevărat ești un om dăştept, nu ai intra în astfel de joculețe
Gândește și tu logic.
Ce să mai vorbești cu ea, tipa a trecut peste, s-a dus la altul, să te facă gelos? Astea -s căcaturi, nu e loc de așa ceva.
Am impresia că relația voastră a fost nașpa, cancer, cum vrei tu să înțelegi.
Scapă de asta cât mai repede, nu este sănătos.
Ai fi penibil dacă ai încerca să vorbești cu ea, te-ai înjosi, nu merită.
Ce-ar fi daca ti-ai calca pe aroganta si te-ai duce sa-ti ceri iertare?
Ca dupa cat ai jignit-o vad ca nu realezi ca i-a ajuns de atata ocara si bulshi primit d ela tine!
Fii odata si tu un om cu normal si cere-ti iertare pentru ceea ce i-ai facut, spernad ca te va ierta si te va accepta asa cum esti.
Blocheaz-o pe Facebuc si gaseste-ti alta! Din experienta mea stiu ca este mai greu dar este doar obisnuita. Vei trece peste asta.
Am incercat am fost dupa ea in oras i-am luat un trandafir cu ulti mei bani si am mers 15 km pe jos dupa dar ea era deja cu altul pe strada.....eu am ieretat-o de nenumarate ori dar ea acum nu vrea decat despartire...
Am facut deja lucrul asta dar nu ma pot intelege cu ea, nu vrea sa auda nimic din ce ii spun...
In cazul in care ea vrea despartire, nu-ti mai raman alte alternative, decat sa va despartiti. Dragoste cu sila nu se poate!
In plus, ea este acum cu altul, deci, totul s-a incheiat intre voi.
Poate este timpul ca tu s arealizezi ca ti s-au inchis toate caile de acces si ca ai pierdut-o.
In situatia asta, nu-ti ramane decat sa-ti lingi ranile, sa te vindeci si sa-ti gasesti o alta fata!