Tineau unul la altul. Nu as reactiona in niciun fel, adica pana la urma este ceva normal.
Pentru ca este... sau tie ti se pare normal? Cum ar fi sa aflii ca bunicul tau inainte de a o cunoaste pe bunica a mai avut o relatie, a fost casatorit cu o alta femeie dupa care a divortat. Sau cum e sa aflii ca mama ta a mai fost casatorita? Nu e grav, ciudat, nu? Atunci nici inselarea nu e grava, mai nou...
Hai, zau...,, pana la urma este ceva normal''. normal? Cum ar fi sa aflii ca bunicul tau inainte de a o cunoaste pe bunica a mai avut o relatie, a fost casatorit cu o alta femeie dupa care a divortat. Nu te socheaza putin? Nu iti ridica semne de intrebare?
Vorbesti de doua lucruri cu totul si cu totul diferite. La poli opusi.
Nu poti sa compari faptul ca orice om are un trecut cu inselatul.
Cand inseli minti, ranesti, actionezi strict din egosim si induci in eroare persoanele prezente in viata ta la momentul acela.
Cand ai un trecut, este ceva perfect normal.
Nu vad de ce te-ar soca o relatie sau casatorie anterioara a unuia dintre bunici sau a unuia dintre parinti. E ceva normal, se intampla extraordinar de frecvent si singura explicatie pentru care asa ceva te-as soca ar fi ca ai undeva intre 8 si 12-13 ani.
Cand o sa mai cresti o sa vezi ca este ceva firesc.
Sunt constient ca si bunicii/parintii mei sunt tot oameni si, ca oricare alti oameni, au avut de depasit mai multe etape ale vietii, au fost suspusi greselilor si au ales ce au crezut ca trebuie sa aleaga atunci cand a fost cazul.
Nu, nu ma intereseaza ce au facut bunicii mei. Nu m-ar interesa nici macar daca as afla ca parintii mei m-au infiat sau ceva de genul.
Pana la urma depinde de persoana, daca te socheaza sau nu.
Da, sa zicem ca este normal. Daca ar fi avut o relatie anterioara, nu ar trebui sa ne puna pe gânduri faptul ca ar avea copii? Daca dupa ce moare, vin copiii ca ar vrea si ei mostenire, partea lor de drept, desi niciodata nu i-a vazut nimeni, nu i-a cunoscut. Ar trebui sa ne puna pe gânduri astfel de lucruri. Daca cu femeia anterioara a avut copii? Unde sunt acestia? Nu cred ca se poate chiar asa, gata a avut o relatie, au facut copii, s-au despartit si gata, pace buna si pe aici incolo! Nu ai fi interesata sa afli?
Stii ce spun eu cand ma intreaba lumea daca am frati sau surori?
Sincer. Spun ca DIN CATE STIU EU nu. Ce-oi mai afla pe parcurs nu stiu.
Eu sincer daca as afla ca tata a mai avut copii m-as bucura. Pe mine nu ma afecteaza foarte tare fazele cu mostenirea...mai ales ca e mai greu sa vina cineva care nu a avut o relatie demonstrata cu tatal meu sa imi ceara mie drepturi de mostenire.
Oricum, nu vad de ce te-ar pune atata pe ganduri chestia asta. Daca are copii si nu stie de ei de exemplu, oricum nu e vina lui. Iar daca ii are si nu s-a ocupat de ei, foarte rau.
Si ba da, sunt multi care au relatii, fac copii, se despart si gata. Nu ii mai intereseaza de copii.