Tu atragi situatiile dar nu spui cum reactioneaza prietena ta. Poate ei ii place ca e placuta si de altii
Cel mai bine va tineti de mana sau o tii in brate si ignorati.
Eu pun o mana dupa umarul ei cand se apropie dubiosi
Daca nu o atinge nimeni nu ar trebui sa se ajunga la bataie.
Castile in urechi si stati aproape de sofer
Am foarte multe prietene fete care sunt total scarbite sa fie bagate in seama pe strada de bombardieri, mai ales intr-un loc aglomerat din care nu pot iesi in secunda doi
Si am facut naveta 5 ani cu autobuzul am vazut destule, niciodata nu am vazut o fata care sa nu se sperie de cocalari a trebuit sa ma bag de multe ori intre ei sa lase fetele in pace
Numai oamenii care fac chestii din astea cred ca fetele apreciaza atentia asta
E doar in capul vostru
Nu numai fetele apreciază complimentele, La toți ne place să fim plăcuți și respectați.
Nu bădăranii sau tiganii care i-au fetele cu forța din autobuz să le violeze. Dacă te simți unu dintre ei. ridică două degete și dă-i sign out d-aici
Daca se da la ea de fata cu tine ar trebui sa o vezi ca pe un compliment. Iesi cu o fata atragatoare
Nu vorbeste in nici un moment de badarani care violeaza. Vorbeste de situatii pe care le atrage EL
De altfel citeste-mi si raspunsul urmator. E clar ca depinde de modul cum se face si e clar ca el nu stie sa descrie sta
Stai langa ea si protejeaz-o, sa se vada ca esti impreuna cu ea si in felul asta nu se mai leaga nimeni de ea.
Cauți un loc în autobuz une ști ca nu se plasează respectivii de obicei (în zona mea tipii de genul stau grămadă în spate, în cazul asta te poți pune în spatele șoferului tu stand la margine pe scaun) și ti o conversație cu ea ignorând ce se afla în jur. Daca aveți contact vizual continuu cu ei, sau stați tăcuți cu capul în pământ logic ca tind sa va abordeze.
In primul rand daca va cunoasteti si aveti incredere unul in altul ignorati ambii situatiile de genul si mai ales pe astia care fac pe " rebelii ".