Salut,
Primul pas e sa lasi gelozia pentru toadeauna, ofera plecerea asta fetelor.
Fi baiat destept si las-o pe ea sa vina la tine.
Cu atitudinea asta de "plangacios" nu vei face decat sa-i alimentezi deciazia.
Si nu cred ca doar pentru asta iti zicea ca s-a terminat.
Asta daca nu cumva s-a folosit de gelozia ta ca pe un pretext.
Repet, nu-i mai da atentie si las-o pe ea sa faca primul pas.
Daca nu il va face, fi sigur ca nici daca te rogi de ea nu o va face.
Nu mi se pare ok sa isi dea mesaje cu fostul, daca nu mai avea nimic de impartit cu el nu facea asta. Treci peste bro, meriti ceva mai bun.
Nu trebuie sa o impaci. Vorbitul cu fostul nu e ceva ce "ti s-a parut".
Cel mai bine nu te mai împaci. Sau fă prostia asta și o să revii aici spunând "Ai avut dreptate."
Gelozia e cât se poate de normală atunci când ții la cineva.
Este foarte bine că ai intervenit; este bine și pentru tine dar și pentru ea. Bine pentru tine pentru că nu puteai să trăiești cu gândul că ea încă ar mai vorbi cu altcineva; bine pentru ea pentru că nu ar fi putut să trăiască în două relații în același timp pentru că inima ei ar fi fost frântă, și ai ajutat-o să se hotărască. Gelozia are și părțile ei bune atunci când se încadrează în limitele ei.
Eu acum nu îmi pot da seama cu cine a terminat relația: cu tine sau cu fostul.
Dacă a terminat-o cu tine, nu te îngrijora; dacă a terminat-o cu fostul, atunci să te îngrijorezi, pentru că dacă nu sunteți pregătiți pentru căsătorie relația nu va dura mult timp.
Data viitoare te împrietenești cu o fată atunci când știi sigur că a rupt definitiv relația cu fostul, dar și când sunteți amândoi pregătiți pentru căsătorie. Fără scopul căsătoriei relația va fi dusă de val și va naufragia.
Fă-i cadou cartea "Iubeste inteligent": https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent
Și citeste-o și tu; amândoi împreună dacă se poate. Vă va ajuta foarte mult să înțelegeți cum trebuie să fie relația dintre un băiat și o fată.
Nu te mai împăca cu ea, daca a terminat-o cu fostul prieten de ce mai vorbea prin mesaje? De curva. E clar că încă vrea ceva de la el, așa că mai bine o lași în pace acum decât să îți facă ceva și mai rău mai târziu.
O poti impaca, doar o cunsosti, stii ce-i place ce isi doreste, poti specula ..problema este alta,analizeaza,merita sa o faci sa se intoarca? eu cred ca nu, daca inca se intalnea cu fostul, poate daca nu spuneai nimic relatia merge inainte, cu amandoi, asa ca.
Nu se întâlnea inca cu el. Ca este la distanta
Doar vorbeau prin mesaje
Ok,dar din moment ce a ales sa brenunte la tine, sa iti spuna ca ati terminat ..asta dovedeste ce urma ..este problema ta,daca tie iti comvine situatia, si nu poti trai fara ea, spune-i, lupta, recucereste-o.
Nu te impaca! Crede-ma! Mai bine a renuntat la tine decat sa renunte pur si simplu la vorbitul cu fostul. Daca ai putina demnitate si inteligenta, nu te împăca.