| wanted1 a întrebat:

Salut.
Cum pot sa o fac pe prietena mea sa imi mai dea o șansă?
Ne-am despărțit din cauza ca eu eram gelos. Adică ea mai vorbea cu fostul prieten si i-am zis sa înceteze.
Acuma îmi zice că s-a terminat. Stiu ca am avut un comportament mai nașpa dar mi-a parut rau.
Cum o pot împăca?

12 răspunsuri:
| gheorghe699 a răspuns:

O poti impaca, doar o cunsosti, stii ce-i place ce isi doreste, poti specula ..problema este alta,analizeaza,merita sa o faci sa se intoarca? eu cred ca nu, daca inca se intalnea cu fostul, poate daca nu spuneai nimic relatia merge inainte, cu amandoi, asa ca.

| wanted1 explică (pentru gheorghe699):

Nu se întâlnea inca cu el. Ca este la distanta
Doar vorbeau prin mesaje

| gheorghe699 a răspuns (pentru wanted1):

Ok,dar din moment ce a ales sa brenunte la tine, sa iti spuna ca ati terminat ..asta dovedeste ce urma ..este problema ta,daca tie iti comvine situatia, si nu poti trai fara ea, spune-i, lupta, recucereste-o.

| RobertMoon a răspuns:

Nu te mai împăca cu ea, daca a terminat-o cu fostul prieten de ce mai vorbea prin mesaje? De curva. E clar că încă vrea ceva de la el, așa că mai bine o lași în pace acum decât să îți facă ceva și mai rău mai târziu.

| anonimg a răspuns:

Este foarte bine că ai intervenit; este bine și pentru tine dar și pentru ea. Bine pentru tine pentru că nu puteai să trăiești cu gândul că ea încă ar mai vorbi cu altcineva; bine pentru ea pentru că nu ar fi putut să trăiască în două relații în același timp pentru că inima ei ar fi fost frântă, și ai ajutat-o să se hotărască. Gelozia are și părțile ei bune atunci când se încadrează în limitele ei.

Eu acum nu îmi pot da seama cu cine a terminat relația: cu tine sau cu fostul.
Dacă a terminat-o cu tine, nu te îngrijora; dacă a terminat-o cu fostul, atunci să te îngrijorezi, pentru că dacă nu sunteți pregătiți pentru căsătorie relația nu va dura mult timp.
Data viitoare te împrietenești cu o fată atunci când știi sigur că a rupt definitiv relația cu fostul, dar și când sunteți amândoi pregătiți pentru căsătorie. Fără scopul căsătoriei relația va fi dusă de val și va naufragia.
Fă-i cadou cartea "Iubeste inteligent": https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent
Și citeste-o și tu; amândoi împreună dacă se poate. Vă va ajuta foarte mult să înțelegeți cum trebuie să fie relația dintre un băiat și o fată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O lasi in pace.

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Primul pas e sa lasi gelozia pentru toadeauna, ofera plecerea asta fetelor.
Fi baiat destept si las-o pe ea sa vina la tine.
Cu atitudinea asta de "plangacios" nu vei face decat sa-i alimentezi deciazia.
Si nu cred ca doar pentru asta iti zicea ca s-a terminat.
Asta daca nu cumva s-a folosit de gelozia ta ca pe un pretext.
Repet, nu-i mai da atentie si las-o pe ea sa faca primul pas.
Daca nu il va face, fi sigur ca nici daca te rogi de ea nu o va face.

| leiidinbanie8 a răspuns:

Nu te impaca! Crede-ma! Mai bine a renuntat la tine decat sa renunte pur si simplu la vorbitul cu fostul. Daca ai putina demnitate si inteligenta, nu te împăca.

| T0T a răspuns:

Cel mai bine nu te mai împaci. Sau fă prostia asta și o să revii aici spunând "Ai avut dreptate."
Gelozia e cât se poate de normală atunci când ții la cineva.

Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu trebuie sa o impaci. Vorbitul cu fostul nu e ceva ce "ti s-a parut".

| MarianWLF a răspuns:

Nu mi se pare ok sa isi dea mesaje cu fostul, daca nu mai avea nimic de impartit cu el nu facea asta. Treci peste bro, meriti ceva mai bun.