| MihaelG a întrebat:

Cum pot ști că o fată mă place, chiar dacă ea a zis că nu mă place, totuși aș vrea niște indicii care ar putea să îi de-a de gol sentimentele față de mine! A zis că nu mă vrea însă niște indicii cum că m-ar fi plăcut a dat! Va mulțumesc și Sper să nu râdeți de mine cum fac unii prieteni,, buni"

11 răspunsuri:
| Otto19 a răspuns:

Furai un sarut vezi cum reactioneaza, asta are efect iti garantez 100%

| AnonimCuDiploma a răspuns:

O intrebi...Dar daca ti-a zis deja ca nu te place, ce mai vrei?

| Adry05 a răspuns:

Ti-a zis deja ca nu te place, las-o in pace.

| mentholinks a răspuns:

Resemneaza-te, acele indicii sunt reactii normale pe care tu le interpretezi gresit.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca o fata a spus ca nu te place, ea chiar nu te place!
Indiciile la care te gandesti sunt eronat interpretate de tine, din disperarea ta de a fii placut de fata respectiva.
Invata sa accepti si refuzul, ca nu trebuie sa fii placut de toata lumea, in plus nu mori daca accepti realitatea.

Din pacate, prietenii vad ceea ce tu refuzi sa vezi si sa auzi, de aceea isi bat joc de tine, ca te incapatanezi sa crezi ce vrei tu, nu ceea ce fata aia ti-a spus clar si raspicat, ca nu te place!

Ti-as recomanda sa te comporti ca un om normal, daca vrei sa fii luat in seama si sa nu mai rada nimeni de tine.
Accepta realitatea si refuzulm mergand mai departe, ca ti-ai plictisit probabil prietenii.

| AnonimCuDiploma a răspuns (pentru Violleta2022):

De a fi placut *;
desi *;
suferi *;
sfatui *;

| MihaelG explică:

De fapt a zis că nu înțelege de unde iubirea asta la mine nu că nu m-ar place! Numai că rănindu-mă nu am mai știut ce să îi zic, adică că nu este o iubire așa deodată ci că o plac încă din clasa a9-a! Dar poate pe viitor!

| MihaelG explică (pentru AnonimCuDiploma):

Ce înseamnă asta? mă faci analfabet cumva?

| AnonimCuDiploma a răspuns (pentru MihaelG):

Salut! Uita-te mai sus. Raspunsul meu nu e la intrebarea ta, ci la raspunsul altei persoane.

| MihaelG explică (pentru AnonimCuDiploma):

Scuze,am văzut după ce am dat răspunsul la răspunsul tău! u a fost cu intenție!

| AnonimCuDiploma a răspuns (pentru MihaelG):

Nicio problema.