Da,a fost o verificare de rutina. Daca datele voastre nu figureaza in banca lor de date cu mentiunea unei infractiuni, nu se intampla nimic.Fiti linistiti.Numai purtati actele cu voi, in caz contrar aceste verificari se fac la sectie.
Nu neaparat. si mie mi le-a luat, sunt obligati. e doar un avertisment. la a 2-a abatere nu mai scapi
Nu iti trimite nimic. in cazul in care mai exista o abatere de orice fel, sa te gaseasca in baza de date sa iti dea amenda.
Depinde in ce imprejurari s-a intamplat. Poate fi numai o verificare in banca de date.In acest caz nu se va intampla nimic, daca nu ai fost localizat de vreo cam.video la locul unei infractiuni.Cand vrea sa te amendeze, face un proces verbal.
I-am raspuns lui maryius83, te rog sa citesti de acolo !
Pai, este prima abatere, n-am mai fost abordat de politie, pana acum 2 zile.
Daca numai v-a luat datele, nu v-a facut nici un proces-verbal, nu e abatere, ci un control de rutina.
Ne-a luat doar datele, pe care le-a trecut intr-o agenda.
Iei iti cer datele pentu cazul in care daca in zona aceea se intampla ceva rau te cheama la sectie sa vada daca esti vinovata.
Au dreptul sa te legitimeze, era mai rau daca nu aveai buletinul la tine ca puteau sa iti dea amenda. nu exista ora tarzie atata timp cat nu exista in lege restrictie de circulatie
Asta am patit si eu in seara asta Nu am avut actele la mine, sunt minor + ca fumam in statie la ora 21:30 - 21:40. Mi-a luat datele si apoi m-a intrebat ce caut pe acolo la ora aia, apoi i-am atras atentia ca pana la ora 22:00 pot sta pe drum oriunde doresc facand exceptie zonele de restrictie blabla.In tot acest timp am avut timp sa scap tigara si sa o imping cu piciorul sub masina, se uita ca un miop peste tot sa vada unde e tigara
Apropo, nu patesti nimic, acele date vor fi accesate pe un calculator si va cauta antecedente, daca nu ai asa ceva e ok, oricum, mai repede te opreste pentru. ca stai la ora aia pe drum, deci esti suspect de toate ilegalitatile care sunt facute in acel timp.