| Valentin66654433445689997654321 a întrebat:

Salut! Dacă iubita mea s-a întâlnit de ziua mea cu fostul ei după ce se suparase pe mine, care ar fi cel mai indicat lucru pe care ar trebui sa-l fac?rolling on the floor

24 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Tu ce crezi?

| LordCristobal a răspuns:

Sa te desparti de iubita ta.
Si daca poti sa te intalnesti si tu cu fosta ta iubitalaughing
Iar apoi mai stai o perioada si iti faci o gagica mai faina.

| just4ubr2015 a răspuns:

Sa ii dai papucii la curva ca pierzi timpul degeaba sau daca nu ce nu o faceti in 3 tu el si ea laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Sa o uiti si sa o blochezi peste tot, fiindca nu are nimic pentru tine, daca in ziua ei speciala, l-a preferat pe fostul iubit, nu pe tine.

| Oana0309 a răspuns:

Cred ca deja sti răspunsul. Fă-ți cadou de ziua ta și scăpa de tot ce nu este folositor

| antoniaidk a răspuns:

Desparte te de ea

| IceRope a răspuns:

Fii gentleman și invită-l pe fostul ei să trăiască împreună cu voi. Vă meritați unul pe celălalt, toți trei. LOL

| adorbanii a răspuns:

Să faceți un trio rolling on the floor

| Lioana a răspuns:

Iti dau un singur sfat. Nu asculta ce iti spun altii sa faci ca iti va parea rau. Asculta-ti inima si fa ce iti spune ea!

| sierra1 a răspuns:

Imi pare că nu ne spui totul... "intâlnirea" cu ce s-a finalizat?

| carevaescu a răspuns (pentru Lioana):

Cred ca dacă inima nu-l tragea in mai multe direcții, nu cauta sfaturi.

| Lioana a răspuns (pentru carevaescu):

Inima are o singura directie dar vine ratiunea si o reduce la tacere. E o lupta intre inima si ratiune.

| Freya1 a răspuns:

E aiurea dar și trist.
Cred ca sunteți adolescenți ca altfel nu înțeleg copilarismele astea.

Pur și simplu sa îți vezi de ale tale și sa o lași în pace.

| laksjdhfg a răspuns:

Sa repari acel lucru pentru care s-a suparat pe tine. Daca o mai vrei inapoi.

| miraeeeeeeeeee a răspuns (pentru carevaescu):

Bună seara! Sunt iubita de care se vorbește în postare. Doar ca iubitul meu a omis anumite detalii. De exemplu toate surprizele pe care i le am făcut de ziua lui, faptul ca m-am suparat pe buna dreptate și totuși tot eu mi-am cerut scuze după pentru ca am zis sa nu l supar de ziua lui, precum și condițiile în care m-am văzut cu fostul meu. Ne am petrecut toată ziua împreună și chiar am încercat sa ii fac ziua cât mai speciala posibil, doar era ziua lui. Am stat împreună pana pe la 12 noaptea. Tot atunci ne am și certat însă m-am asigurat ca mi-am cerut iertare( chiar dacă ne certasem din cauza a ceva naspa ce a spus)  pentru ca mi am zis ca nu este frumos sa I stric ziua. După ce am ajuns acasă m-am schimbat și m-am pregătit de somn când am primit mesaj de la vecina mea și o prietena buna spunandu mi ca o chema fostul meu sa meargă pe afara, ca vrea sa se ducă foarte mult dar ca e noapte, ii e frica și nu merge fără mine. În acel moment I am și trimis iubitului meu mesajul și l am întrebat dacă ii este ok sa ma duc cu ea sau îl deranjează. Mi a spus ca este ok. Ne am văzut cu fostul meu la 5 case de a noastră unde am stat vreo 30 de minute pe o banca, timp în care vecina mea a povestit cu fostul meu( care este și fost coleg de liceu cu noi, de acolo și ieșitul pe afara. Eu n am rămas în termeni buni cu el, ea da). După am mers acasă și mi am sunat iubitul pentru a ma asigura ca nu s-a supărat pentru ca știam ca nu suporta sa dau ochii cu alți băieți. Chiar dacă mi-a dat permisiunea sa merg bineînțeles ca după mi-a scos ochii ca am fost. Am recunoscut ca situația nu a fost tocmai potrivita ținând cont ca e fostul și știam ca este sensibil pe acest subiect.  Mi am cerut iertare, am recunoscut ca am greșit și am încercat sa I explic ca am fost doar pentru ca m-a rugat vecina. Poate și el sa va confirme ca fix asta s-a întâmplat.

| miraeeeeeeeeee a răspuns (pentru LordCristobal):

Bună seara! Sunt iubita de care se vorbește în postare. Doar ca iubitul meu a omis anumite detalii. De exemplu toate surprizele pe care i le am făcut de ziua lui, faptul ca m-am suparat pe buna dreptate și totuși tot eu mi-am cerut scuze după pentru ca am zis sa nu l supar de ziua lui, precum și condițiile în care m-am văzut cu fostul meu. Ne am petrecut toată ziua împreună și chiar am încercat sa ii fac ziua cât mai speciala posibil, doar era ziua lui. Am stat împreună pana pe la 12 noaptea. Tot atunci ne am și certat însă m-am asigurat ca mi-am cerut iertare( chiar dacă ne certasem din cauza a ceva naspa ce a spus)  pentru ca mi am zis ca nu este frumos sa I stric ziua. După ce am ajuns acasă m-am schimbat și m-am pregătit de somn când am primit mesaj de la vecina mea și o prietena buna spunandu mi ca o chema fostul meu sa meargă pe afara, ca vrea sa se ducă foarte mult dar ca e noapte, ii e frica și nu merge fără mine. În acel moment I am și trimis iubitului meu mesajul și l am întrebat dacă ii este ok sa ma duc cu ea sau îl deranjează. Mi a spus ca este ok. Ne am văzut cu fostul meu la 5 case de a noastră unde am stat vreo 30 de minute pe o banca, timp în care vecina mea a povestit cu fostul meu( care este și fost coleg de liceu cu noi, de acolo și ieșitul pe afara. Eu n am rămas în termeni buni cu el, ea da). După am mers acasă și mi am sunat iubitul pentru a ma asigura ca nu s-a supărat pentru ca știam ca nu suporta sa dau ochii cu alți băieți. Chiar dacă mi-a dat permisiunea sa merg bineînțeles ca după mi-a scos ochii ca am fost. Am recunoscut ca situația nu a fost tocmai potrivita ținând cont ca e fostul și știam ca este sensibil pe acest subiect.  Mi am cerut iertare, am recunoscut ca am greșit și am încercat sa I explic ca am fost doar pentru ca m-a rugat vecina. Poate și el sa va confirme.

| miraeeeeeeeeee a răspuns (pentru just4ubr2015):

Bună seara! Sunt iubita de care se vorbește în postare. Doar ca iubitul meu a omis anumite detalii. De exemplu toate surprizele pe care i le am făcut de ziua lui, faptul ca m-am suparat pe buna dreptate și totuși tot eu mi-am cerut scuze după pentru ca am zis sa nu l supar de ziua lui, precum și condițiile în care m-am văzut cu fostul meu. Ne am petrecut toată ziua împreună și chiar am încercat sa ii fac ziua cât mai speciala posibil, doar era ziua lui. Am stat împreună pana pe la 12 noaptea. Tot atunci ne am și certat însă m-am asigurat ca mi-am cerut iertare( chiar dacă ne certasem din cauza a ceva naspa ce a spus)  pentru ca mi am zis ca nu este frumos sa I stric ziua. După ce am ajuns acasă m-am schimbat și m-am pregătit de somn când am primit mesaj de la vecina mea și o prietena buna spunandu mi ca o chema fostul meu sa meargă pe afara, ca vrea sa se ducă foarte mult dar ca e noapte, ii e frica și nu merge fără mine. În acel moment I am și trimis iubitului meu mesajul și l am întrebat dacă ii este ok sa ma duc cu ea sau îl deranjează. Mi a spus ca este ok. Ne am văzut cu fostul meu la 5 case de a noastră unde am stat vreo 30 de minute pe o banca, timp în care vecina mea a povestit cu fostul meu( care este și fost coleg de liceu cu noi, de acolo și ieșitul pe afara. Eu n am rămas în termeni buni cu el, ea da). După am mers acasă și mi am sunat iubitul pentru a ma asigura ca nu s-a supărat pentru ca știam ca nu suporta sa dau ochii cu alți băieți. Chiar dacă mi-a dat permisiunea sa merg bineînțeles ca după mi-a scos ochii ca am fost. Am recunoscut ca situația nu a fost tocmai potrivita ținând cont ca e fostul și știam ca este sensibil pe acest subiect.  Mi am cerut iertare, am recunoscut ca am greșit și am încercat sa I explic ca am fost doar pentru ca m-a rugat vecina. Poate și el sa va confirme faptele.

| miraeeeeeeeeee a răspuns (pentru Violleta2022):

Bună seara! Sunt iubita de care se vorbește în postare. Doar ca iubitul meu a omis anumite detalii. De exemplu toate surprizele pe care i le am făcut de ziua lui, faptul ca m-am suparat pe buna dreptate și totuși tot eu mi-am cerut scuze după pentru ca am zis sa nu l supar de ziua lui, precum și condițiile în care m-am văzut cu fostul meu. Ne am petrecut toată ziua împreună și chiar am încercat sa ii fac ziua cât mai speciala posibil, doar era ziua lui. Am stat împreună pana pe la 12 noaptea. Tot atunci ne am și certat însă m-am asigurat ca mi-am cerut iertare( chiar dacă ne certasem din cauza a ceva naspa ce a spus)  pentru ca mi am zis ca nu este frumos sa I stric ziua. După ce am ajuns acasă m-am schimbat și m-am pregătit de somn când am primit mesaj de la vecina mea și o prietena buna spunandu mi ca o chema fostul meu sa meargă pe afara, ca vrea sa se ducă foarte mult dar ca e noapte, ii e frica și nu merge fără mine. În acel moment I am și trimis iubitului meu mesajul și l am întrebat dacă ii este ok sa ma duc cu ea sau îl deranjează. Mi a spus ca este ok. Ne am văzut cu fostul meu la 5 case de a noastră unde am stat vreo 30 de minute pe o banca, timp în care vecina mea a povestit cu fostul meu( care este și fost coleg de liceu cu noi, de acolo și ieșitul pe afara. Eu n am rămas în termeni buni cu el, ea da). După am mers acasă și mi am sunat iubitul pentru a ma asigura ca nu s-a supărat pentru ca știam ca nu suporta sa dau ochii cu alți băieți. Chiar dacă mi-a dat permisiunea sa merg bineînțeles ca după mi-a scos ochii ca am fost. Am recunoscut ca situația nu a fost tocmai potrivita ținând cont ca e fostul și știam ca este sensibil pe acest subiect.  Mi am cerut iertare, am recunoscut ca am greșit și am încercat sa I explic ca am fost doar pentru ca m-a rugat vecina. Poate și el sa va confirme ca asa s-a întâmplat

| miraeeeeeeeeee a răspuns (pentru Oana0309):

Bună seara! Sunt iubita de care se vorbește în postare. Doar ca iubitul meu a omis anumite detalii. De exemplu toate surprizele pe care i le am făcut de ziua lui, faptul ca m-am suparat pe buna dreptate și totuși tot eu mi-am cerut scuze după pentru ca am zis sa nu l supar de ziua lui, precum și condițiile în care m-am văzut cu fostul meu. Ne am petrecut toată ziua împreună și chiar am încercat sa ii fac ziua cât mai speciala posibil, doar era ziua lui. Am stat împreună pana pe la 12 noaptea. Tot atunci ne am și certat însă m-am asigurat ca mi-am cerut iertare( chiar dacă ne certasem din cauza a ceva naspa ce a spus)  pentru ca mi am zis ca nu este frumos sa I stric ziua. După ce am ajuns acasă m-am schimbat și m-am pregătit de somn când am primit mesaj de la vecina mea și o prietena buna spunandu mi ca o chema fostul meu sa meargă pe afara, ca vrea sa se ducă foarte mult dar ca e noapte, ii e frica și nu merge fără mine. În acel moment I am și trimis iubitului meu mesajul și l am întrebat dacă ii este ok sa ma duc cu ea sau îl deranjează. Mi a spus ca este ok. Ne am văzut cu fostul meu la 5 case de a noastră unde am stat vreo 30 de minute pe o banca, timp în care vecina mea a povestit cu fostul meu( care este și fost coleg de liceu cu noi, de acolo și ieșitul pe afara. Eu n am rămas în termeni buni cu el, ea da). După am mers acasă și mi am sunat iubitul pentru a ma asigura ca nu s-a supărat pentru ca știam ca nu suporta sa dau ochii cu alți băieți. Chiar dacă mi-a dat permisiunea sa merg bineînțeles ca după mi-a scos ochii ca am fost. Am recunoscut ca situația nu a fost tocmai potrivita ținând cont ca e fostul și știam ca este sensibil pe acest subiect.  Mi am cerut iertare, am recunoscut ca am greșit și am încercat sa I explic ca am fost doar pentru ca m-a rugat vecina. Poate și el sa confirme.

| miraeeeeeeeeee a răspuns (pentru antoniaidk):

Bună seara! Sunt iubita de care se vorbește în postare. Doar ca iubitul meu a omis anumite detalii. De exemplu toate surprizele pe care i le am făcut de ziua lui, faptul ca m-am suparat pe buna dreptate și totuși tot eu mi-am cerut scuze după pentru ca am zis sa nu l supar de ziua lui, precum și condițiile în care m-am văzut cu fostul meu. Ne am petrecut toată ziua împreună și chiar am încercat sa ii fac ziua cât mai speciala posibil, doar era ziua lui. Am stat împreună pana pe la 12 noaptea. Tot atunci ne am și certat însă m-am asigurat ca mi-am cerut iertare( chiar dacă ne certasem din cauza a ceva naspa ce a spus)  pentru ca mi am zis ca nu este frumos sa I stric ziua. După ce am ajuns acasă m-am schimbat și m-am pregătit de somn când am primit mesaj de la vecina mea și o prietena buna spunandu mi ca o chema fostul meu sa meargă pe afara, ca vrea sa se ducă foarte mult dar ca e noapte, ii e frica și nu merge fără mine. În acel moment I am și trimis iubitului meu mesajul și l am întrebat dacă ii este ok sa ma duc cu ea sau îl deranjează. Mi a spus ca este ok. Ne am văzut cu fostul meu la 5 case de a noastră unde am stat vreo 30 de minute pe o banca, timp în care vecina mea a povestit cu fostul meu( care este și fost coleg de liceu cu noi, de acolo și ieșitul pe afara. Eu n am rămas în termeni buni cu el, ea da). După am mers acasă și mi am sunat iubitul pentru a ma asigura ca nu s-a supărat pentru ca știam ca nu suporta sa dau ochii cu alți băieți. Chiar dacă mi-a dat permisiunea sa merg bineînțeles ca după mi-a scos ochii ca am fost. Am recunoscut ca situația nu a fost tocmai potrivita ținând cont ca e fostul și știam ca este sensibil pe acest subiect.  Mi am cerut iertare, am recunoscut ca am greșit și am încercat sa I explic ca am fost doar pentru ca m-a rugat vecina. Poate și el sa confirme faptele

| miraeeeeeeeeee a răspuns (pentru IceRope):

Bună seara! Sunt iubita de care se vorbește în postare. Doar ca iubitul meu a omis anumite detalii. De exemplu toate surprizele pe care i le am făcut de ziua lui, faptul ca m-am suparat pe buna dreptate și totuși tot eu mi-am cerut scuze după pentru ca am zis sa nu l supar de ziua lui, precum și condițiile în care m-am văzut cu fostul meu. Ne am petrecut toată ziua împreună și chiar am încercat sa ii fac ziua cât mai speciala posibil, doar era ziua lui. Am stat împreună pana pe la 12 noaptea. Tot atunci ne am și certat însă m-am asigurat ca mi-am cerut iertare( chiar dacă ne certasem din cauza a ceva naspa ce a spus)  pentru ca mi am zis ca nu este frumos sa I stric ziua. După ce am ajuns acasă m-am schimbat și m-am pregătit de somn când am primit mesaj de la vecina mea și o prietena buna spunandu mi ca o chema fostul meu sa meargă pe afara, ca vrea sa se ducă foarte mult dar ca e noapte, ii e frica și nu merge fără mine. În acel moment I am și trimis iubitului meu mesajul și l am întrebat dacă ii este ok sa ma duc cu ea sau îl deranjează. Mi a spus ca este ok. Ne am văzut cu fostul meu la 5 case de a noastră unde am stat vreo 30 de minute pe o banca, timp în care vecina mea a povestit cu fostul meu( care este și fost coleg de liceu cu noi, de acolo și ieșitul pe afara. Eu n am rămas în termeni buni cu el, ea da). După am mers acasă și mi am sunat iubitul pentru a ma asigura ca nu s-a supărat pentru ca știam ca nu suporta sa dau ochii cu alți băieți. Chiar dacă mi-a dat permisiunea sa merg bineînțeles ca după mi-a scos ochii ca am fost. Am recunoscut ca situația nu a fost tocmai potrivita ținând cont ca e fostul și știam ca este sensibil pe acest subiect.  Mi am cerut iertare, am recunoscut ca am greșit și am încercat sa I explic ca am fost doar pentru ca m-a rugat vecina. Poate și el sa va confirme, fix asta s-a întâmplat.

| miraeeeeeeeeee a răspuns (pentru adorbanii):

Bună seara! Sunt iubita de care se vorbește în postare. Doar ca iubitul meu a omis anumite detalii. De exemplu toate surprizele pe care i le am făcut de ziua lui, faptul ca m-am suparat pe buna dreptate și totuși tot eu mi-am cerut scuze după pentru ca am zis sa nu l supar de ziua lui, precum și condițiile în care m-am văzut cu fostul meu. Ne am petrecut toată ziua împreună și chiar am încercat sa ii fac ziua cât mai speciala posibil, doar era ziua lui. Am stat împreună pana pe la 12 noaptea. Tot atunci ne am și certat însă m-am asigurat ca mi-am cerut iertare( chiar dacă ne certasem din cauza a ceva naspa ce a spus)  pentru ca mi am zis ca nu este frumos sa I stric ziua. După ce am ajuns acasă m-am schimbat și m-am pregătit de somn când am primit mesaj de la vecina mea și o prietena buna spunandu mi ca o chema fostul meu sa meargă pe afara, ca vrea sa se ducă foarte mult dar ca e noapte, ii e frica și nu merge fără mine. În acel moment I am și trimis iubitului meu mesajul și l am întrebat dacă ii este ok sa ma duc cu ea sau îl deranjează. Mi a spus ca este ok. Ne am văzut cu fostul meu la 5 case de a noastră unde am stat vreo 30 de minute pe o banca, timp în care vecina mea a povestit cu fostul meu( care este și fost coleg de liceu cu noi, de acolo și ieșitul pe afara. Eu n am rămas în termeni buni cu el, ea da). După am mers acasă și mi am sunat iubitul pentru a ma asigura ca nu s-a supărat pentru ca știam ca nu suporta sa dau ochii cu alți băieți. Chiar dacă mi-a dat permisiunea sa merg bineînțeles ca după mi-a scos ochii ca am fost. Am recunoscut ca situația nu a fost tocmai potrivita ținând cont ca e fostul și știam ca este sensibil pe acest subiect.  Mi am cerut iertare, am recunoscut ca am greșit și am încercat sa I explic ca am fost doar pentru ca m-a rugat vecina. Poate și el sa va confirme ca fix asta a fost atunci

| miraeeeeeeeeee a răspuns (pentru sierra1):

Bună seara! Sunt iubita de care se vorbește în postare. Doar ca iubitul meu a omis anumite detalii. De exemplu toate surprizele pe care i le am făcut de ziua lui, faptul ca m-am suparat pe buna dreptate și totuși tot eu mi-am cerut scuze după pentru ca am zis sa nu l supar de ziua lui, precum și condițiile în care m-am văzut cu fostul meu. Ne am petrecut toată ziua împreună și chiar am încercat sa ii fac ziua cât mai speciala posibil, doar era ziua lui. Am stat împreună pana pe la 12 noaptea. Tot atunci ne am și certat însă m-am asigurat ca mi-am cerut iertare( chiar dacă ne certasem din cauza a ceva naspa ce a spus)  pentru ca mi am zis ca nu este frumos sa I stric ziua. După ce am ajuns acasă m-am schimbat și m-am pregătit de somn când am primit mesaj de la vecina mea și o prietena buna spunandu mi ca o chema fostul meu sa meargă pe afara, ca vrea sa se ducă foarte mult dar ca e noapte, ii e frica și nu merge fără mine. În acel moment I am și trimis iubitului meu mesajul și l am întrebat dacă ii este ok sa ma duc cu ea sau îl deranjează. Mi a spus ca este ok. Ne am văzut cu fostul meu la 5 case de a noastră unde am stat vreo 30 de minute pe o banca, timp în care vecina mea a povestit cu fostul meu( care este și fost coleg de liceu cu noi, de acolo și ieșitul pe afara. Eu n am rămas în termeni buni cu el, ea da). După am mers acasă și mi am sunat iubitul pentru a ma asigura ca nu s-a supărat pentru ca știam ca nu suporta sa dau ochii cu alți băieți. Chiar dacă mi-a dat permisiunea sa merg bineînțeles ca după mi-a scos ochii ca am fost. Am recunoscut ca situația nu a fost tocmai potrivita ținând cont ca e fostul și știam ca este sensibil pe acest subiect.  Mi am cerut iertare, am recunoscut ca am greșit și am încercat sa I explic ca am fost doar pentru ca m-a rugat vecina. Poate și el sa va confirme ca fix asta a fost atunci.

| miraeeeeeeeeee a răspuns (pentru Lioana):

Bună seara! Sunt iubita de care se vorbește în postare. Doar ca iubitul meu a omis anumite detalii. De exemplu toate surprizele pe care i le am făcut de ziua lui, faptul ca m-am suparat pe buna dreptate și totuși tot eu mi-am cerut scuze după pentru ca am zis sa nu l supar de ziua lui, precum și condițiile în care m-am văzut cu fostul meu. Ne am petrecut toată ziua împreună și chiar am încercat sa ii fac ziua cât mai speciala posibil, doar era ziua lui. Am stat împreună pana pe la 12 noaptea. Tot atunci ne am și certat însă m-am asigurat ca mi-am cerut iertare( chiar dacă ne certasem din cauza a ceva naspa ce a spus)  pentru ca mi am zis ca nu este frumos sa I stric ziua. După ce am ajuns acasă m-am schimbat și m-am pregătit de somn când am primit mesaj de la vecina mea și o prietena buna spunandu mi ca o chema fostul meu sa meargă pe afara, ca vrea sa se ducă foarte mult dar ca e noapte, ii e frica și nu merge fără mine. În acel moment I am și trimis iubitului meu mesajul și l am întrebat dacă ii este ok sa ma duc cu ea sau îl deranjează. Mi a spus ca este ok. Ne am văzut cu fostul meu la 5 case de a noastră unde am stat vreo 30 de minute pe o banca, timp în care vecina mea a povestit cu fostul meu( care este și fost coleg de liceu cu noi, de acolo și ieșitul pe afara. Eu n am rămas în termeni buni cu el, ea da). După am mers acasă și mi am sunat iubitul pentru a ma asigura ca nu s-a supărat pentru ca știam ca nu suporta sa dau ochii cu alți băieți. Chiar dacă mi-a dat permisiunea sa merg bineînțeles ca după mi-a scos ochii ca am fost. Am recunoscut ca situația nu a fost tocmai potrivita ținând cont ca e fostul și știam ca este sensibil pe acest subiect.  Mi am cerut iertare, am recunoscut ca am greșit și am încercat sa I explic ca am fost doar pentru ca m-a rugat vecina. Poate și el sa va confirme cele spuse de mine