Se joaca cu tine, da-i ultimatum. Spune-i ca daca nu isi da si ea interesul, nu mai are ce vorbi cu tine. Nu merita sa fi tinut sub papuc in schimbul unor mesaje seci date la 3-4 zile...
Pentru ca nu te vrea ca iubit, dar tot are nevoie de un simp. Are nevoie de atentie permanenta si are nevoie de cineva care sa o pupe in fund. Daia iti mai da cate un mesaj la 3-4 zile, ii este frica sa nu isi piarda simpul sau potentialul simp pentru ca nu stiu exact cate faci pentru domnisoara respectiva. Dar si oferirea de atentie excesiva si validare neconditionata este tot o forma de simpuiala. Sfatul meu este sa cauti alta fata.
Nu o interesează o relatie cu tine. Doar prietenie virtuala vrea. In real nimic. Ea cauta atentie.
Probabil ești doar o rezerva pentru ea trebuie sa iei atitudine și sa o întrebi de fapt ce vrea, ce are de gând cu aceasta relație. Cel mai bine sa comunicați sa ii adresezi aceiași întrebare și ei pentru ca asta nu este relatie
Și mă mai sună când îi vine și îmi scrie și asta nu pot sa înțeleg. ce vrea de la mine daca sa ieșim nu.