| ShadesBeauty a întrebat:

Doresc sa aflu o retea serioasa de socializare din Romania, pentru a cunoaste cat mai multa lume si a-mi face prieteni, daca se poate chiar adera la o gasca... exclusiv oameni care vor prietenii de lunga durata si mult fun, nu imi caut relatie serioasa sau "sufletul pereche", am dejawinking multu' anticipat!

7 răspunsuri:
| george2431 a răspuns:

Incearca facebook(poti gasi prieteni si din realitate pe care i cunosti ai jocuri etc)winking

| Park1Suin a răspuns:

Retelele de socializare sunt cele mai periculoase cand vine vorba de prieteni.
Acolo nu stii peste ce persoana dai, una rea sau una buna.
Eu te-as sfatui sa-ti faci mai multi prieteni la scoala.

| ShadesBeauty explică (pentru george2431):

Am deja profil facebook, unde maj sunt fosti colegi, colegi actuali de munca, fosti colegi de generala.In orice caz pers cu care nu (mai) am multe in comun.Imi doresc sa cunosc lume noua cu care sa imi formez un grup strans, sa facem schimb de nr, sa part la evenimente.Si sa ne impartasim unii altora diverse opinii, experiente, fara sa ne judecam.

| ShadesBeauty explică (pentru Park1Suin):

Stiu, Yohio, chiar nu as folosi o retea de socializare pentru o relatie. Dar ma gandeam ca pentru o relatie de amicitie ar fi ok, sunt convinsa ca nu sunt singura care cauta prieteni adevarati si sinceri pentru distractie. Am uitat sa specific, nu mai sunt la scoala, iar lumea la mine la munca
e prea robotizata.winking

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

De unde esti?

| Cσcσ a răspuns (pentru ShadesBeauty):

Colegi de munca? dar cati ani ai? happy

| ShadesBeauty explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Din Bucuresti.