Sincer iti zic ca nu are rost sa o astepti! Sincer! S-a schimbat asa mult pentru ca atunci cand erati impreuna era mai tot timpul cu tine si asa erai obisnuit. acuma... e cum era inainte Chiar nu are rost sa o astepti gaseste-ti alinarea in alta persoana Stiu cum e sa-ti zica prietena ca esti sufocant, problema era ca tu o iubeai mai mult decat te iubea ea si tu vroiai sa stai toata ziua cu ea, dar ei nu ii convenea. Stiu cum e sa vrei sa ti o persoana doar pentru tine si sa nu o "imparti" cu nimeni
Esti baiat. este asa de minunat sa mai vezi unul suferind dupa iubita lui, rare ori! Uite niste sfaturi care iti vor fi utile si care te vor ajuta sa treci peste:
1.Nu te strufoca prea tare, arata-i indiferenta chiar daca sufletul tau o doreste foarte mult
2 Sa o faci geloasa nu are rost, pentru ca nu o sa o intereseze prea tare, asa ca mai bine daca tot ati avut o relatie de 2 ani poti sa o suni sa vorbiti deschis ca oamenii maturi(daca zici ca este la facultate)despre situatie si sa o clarificati..macar sa stii si tu din ce cauza s-a despartit de tine mai exact, abordeaz-o cu calm si nu ii arata ca esti in limba dupa ea pentru. ca dupa cum povestesti tu ea nu merita prea multa stradanie sa mai mentii relatia
3. Oricat de greu ti-ar fi, asta este, mai bine mai suferi tu cat mai suferi in liniste decat sa o mai stresezi, asa o sa o indepartezi si mai tare
4.Las-o sa faca cum crede, stiu ca e dureros insa nu putem tine persoanele langa noi cu forta, mai sunt fete, fa-ti alta prietena, categoric! Nu sta dupa fundul fostei, sincer acum o fata nu e atrasa de baietii care ii arata ca o iubesc la disperare, femeile adora misterul si apropierea, iti zic asta pentru. ca sunt femeie, las-o in pace asta este si o sa realizeze ea intr-un final ce a pierdut si se va intoarce la tine, regretand
6.Rupe orice legatura, amintire cu ea ca sa o uiti si refa-ti viata! Ai sa vezi ca totul va trece pana la urma, probabil nici nu te merita! Capul sus!:*
Multumesc pentru sfaturi dar problema e ca nu vrea nici macar sa vorbeasca cu mine. Ultima oara cand am sunat-o mi-a raspuns pe telefonul ei o colega sa nu ii spun altfel care o influenteaza sa ma lase.Nu inteleg oamenii astia care se baga in relatiile altoa MAI ALES CA SUNT PRIETENE DE 2 SATAPAMANI, asta m-i se pare fenomenal cum ma pune pe locul 2 in fata unei fete care abia o cunoaste.Am de gand sa o las sa faca cum crede chiar daca imi va fi foarte greu.
Inca ceva, daca dupa o perioada de timp se intoarce la mine (ceea ce mi se pare cam imposibil) credeti ca mai merita sa ma impac cu ea?
Buna! Pai odata ce te-a parasit ca o sufoci prea mult si deja umbla cu prietenele si vorbeste cu baiatul pe care-l banuiai ca-l place,e clar!
Numai sta dupa fundul ei, chiar daca ti-e greu. E o nesimtita care nu te merita! Pentru ea esti un nimic, iar tu stai suparat ca prostul in casa!
Incearca sa cunosti fete, sa le abordezi nu sta dupa una care deja tot ce a fost intre voi e uitat.
Nu trebuie sa o faci geloasa, trebuie sa te porti indiferent cu ea si sa-ti cauti o alta prietena!
Bafta multa
Daca asta iti spune inima ..atunci da! Dar nu iti face sperante, caci tot tu o sa suferi..mai bine ai incepe sa iti cauti fericirea in alta parte, stiu prin ce treci si mie mi s-a intamplat ceva asemanator cu cativa ani in urma.dar trece totul:*
Nu stiu ce sa mai fac, ma gandesc non-stop daca e cu altu sau ce face, nici pofta de mancare nu am.In mom astea nu imi este greu, imi este foarte foarte greu. vreau sa ma impac cumva cu ea dar nu stiu daca se mai poate .
E ok ca ai incercat ... Ideea e ca atunci cand esti intr-un cerc (in cazul tau fosta ta prietena) ai impresia ca toata viata o sa fi in acel cerc si nu o sa mai iesi de acolo niciodata, adica (virgula) crezi ca toata viata o sa fi dupa ea, dar cu timpul tot iesi din acel cerc, fara sa-ti dai seama si la un moment dat op sa-ti dai seama ca ai iesit de tot si o sa te consideri prost ca ai stat atat dupa ea :p (propria experienta) Lasa doar timpul sa treaca fara sa te mai gandesti la ea.