anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, îmi tot caut o relație stabilă, dar tipele pe care le cunosc sunt de cele mai multe ori concentrate doar pe distracție, ce aș putea să fac?

11 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Sa cauți în altă parte.
Doar pentru că nu te afli in cercul potrivit, asta nu înseamnă că ți-ai pierdut orice șansă.

| DorinaK a răspuns:

Daca ai sa cauti prin carciumi nu cred ca vei gasi.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Fa bani.
Sa te transformi din ala care le f te, in prostul care le plimba si le asculta, ca pe ascuns, sa caute distractie cu saraci.
Vez' de treaba, n-ai cu cine face relatia perfecta.

| DontCryLittleHeart a răspuns (pentru DorinaK):

Nu frecventez cârciumile nici măcar nu beau.

| dullcat a răspuns:

Iti schimbi standardele, macar putin? Ce varsta ai?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Caută alte tipe, pe care nu le cunoști încă.

| painecuzahar a răspuns:

Cati ani ai si unde cauti? Ai facultate? Eu sunt inconjurat de tipe foarte serioase, facem schimb rolling on the floor

| DorinaK a răspuns (pentru DontCryLittleHeart):

Ar trebui sa-ti aprinzi cate o tigara din cand in cand pentru intimidare si sa bei si tu un whisky mic altfel te considera fatalau.

| DontCryLittleHeart a răspuns (pentru dullcat):

Să-mi schimb standardele? Nu consider că am standarde exagerate, iar ca vârstă aceiași cu a ta.

| Voinescu_Catalin_ a răspuns:

Salut. Intrebarea este gresit pusa! Tu. Tu chiar esti asa cum te lauzi in teorie?

| Mosotti a răspuns:

Asteapta sa mai treaca timpul ca sa mai creasca si ele sa nu mai fie puse doar pe distractie, sa doreasca si ele o relatie serioasa.
Astea mici la distractie le e capul, insa relartiile s-au facut si la 19 ani, dar se distrau amandoi, deci nu te compatibilizezi cu ele deocamdata.

Si de multe ori cu aia s-a si insurat. Adica cresteau cum ar veni impreuna.