| auroraa a întrebat:

In curand sora mea va implini 20 de ani, iar mai concret peste o saptamana, sunt in pana de idei ce cadou i-as putea face sau ce surpriza care sa-i ramana mult timp drept o amintire placuta... ceva nu foarte costisitor si nici greu de realizat, merci anticipat!

11 răspunsuri:
| KrysstalB a răspuns:

O bratara din argint gravata cu numele ei si un mesaj foarte frumos din partea ta pentru ea...

| Loveblueeyse a răspuns:

Eu as spune sa ii pregatiti o surpriza in care sa participe si iubitul ei numai el sa stea ascuns sub o perdea ii puneti mana la ochi dati perdeaua la o parte si el adica iubitul ei sa fie cu un trandafir in mana rosu si cu un inel si sa se puna in genunchi...
-_-

| Modx a răspuns:

Pai daca nu are prieten cumparai un Dildo metalic roz personalizat, sa scrie pe el La multi ani! Daca are prieten cumparai un set de prezervative si inteapale cu acul, Salut si bafta

| Reek54 a răspuns:

Vrei sa-i faci tu un cadou cu mainile tale?, sau vrei sa-i cumperi ceva?

| ღДℓἷʂմƙᾄღ a răspuns:

Poti s aii faci ceva din lemn... Adica nu prea situ cum sa iti explic. Iei o bucata de lemn [ dar facuta la comanda, adica sa fie taiata calumea, fara aschii si tot felul ] Apoi cauti niste servetele mai frumoase, si le pui pe lemn, dar sa iti ramana si spatiu unde sa scrii la multi ani. Poti taia servetele sub diverse forme. Aa da si le lipesti pe lemn cu aracet. Dai cu aracetul pe ele fara frica, daca se fac albe nu e nimic in neregula. Si apoi le lasi sa se usuce... E un fel de tablou intr-un fel big grin

| Alexandra3005 a răspuns:

Eu te-as sfatui sa ii ei o rochie sau ceva ce ii place ei sunt multe lucruri care le plac fetelor ca de exemplu cercei, bratari, lanticuri, pantofi.produse cosmetice, sa fie la moda cam atat altceva nu pot sati propun sper ca ti-am fost de folos

| deedee296 a răspuns:

As putea sa-ti dau o idee... poti sa faci o poza cu voi doua si sa o personalizezi....sau ceva ce sa insemne mult pentru ea, ceva ce ai facut tuhappy

| CriSSa537 a răspuns (pentru Modx):

=]]dc sa le intepe cu acul? atunci nu va mai fii o surpriza prea placuta pentru ea ci pentru maicasa.o sa aiba un nepotelhee hee

| Modx a răspuns (pentru CriSSa537):

laughing

| CriSSa537 a răspuns (pentru Modx):

tongue

| Darla2007 a răspuns:

Un album foto plin cu pozele voastre, in care sa scrii cate o impresie la fiecare poza