Mama ta daca stie de ce sta cu el inca? Ii e frica si ei de el? Nu ai putea sa pleci cu ea sa va mutati? Imi pare rau ca treci prin asa ceva. Problemele tale sunt sigur agravate de existenta lui in preajma ta si nu iti vei da seama pana cand nu poti sa pleci.
Salut! Mulțumesc că îți pasă de mine! Mama mea e cu el din 93 la anul fac 30 de ani de căsnicie cu bune și cu rele și nu se va despărți de el după atâția ani.Nu mă pot muta cu ea caci nu va vrea.Pot să mă mut eu singur într-un apartament/garsoniera și să o chem la mine macar o data pe luna, așa va vrea!
Pai atunci merita sa incerci. Esti obisnuit cu abuzul, stii ca e la fel mereu. Daca nu merge, aceeasi pedeapsa de mult cunoscuta o primesti, nu te poate surprinde nimic
Ești o drăguță! Anul asta nu mai incerc nimic, dar daca te rogi pentru mine și îmi trimiți energia ta pozitivă poate va fi mai bine la anul in 2023.Esti credincioasă? Eu mă duc la biserica la slujba aproape în fiecare duminică, îmi place să merg la biserică și poate îmi va fi mai bine in viitor.Si de acum mi-am propus sa nu mai lipsesc in nicio duminică de la biserica.Cum te cheamă? Ilinca? Ca să mă rog și eu pentru tine.
Bravo tie credinta te va ajuta mereu sa infrunti problemele grele
Eu zic sa stai acasă dacă te bate iară mai stai acasă încearcă sa nu-l bagi în seama când vrea scandal
anonim_4396 întreabă: